Dealer zoeken
Startpagina >  Dealer zoeken

Dealer zoeken / Leveranciers

U had graag de dichtstbijzijnde Hörmann dealer gevonden?
Gelieve dan hieronder uw postcode in te vullen.Hörmann verdelers

Een Hörmann verdeler vinden bij u in de buurt

Wilt u graag een nieuwe voordeur, luifel, garagepoort of industriële rolpoort? Hörmann biedt u samen met een Hörmann verdeler graag standaard en creatieve oplossingen voor uw woning, winkel of industrieel pand. De Hörmann groep is de grootste aanbieder in Europa. Er wordt continu gekeken naar de toekomst en het productaanbod wordt telkens uitgebreid. Innovatieve oplossingen zoals brandwerende deuren, snelloopdeuren, nieuwe deuraandrijvingen en besturingen worden telkens door Hörmann zelf ontwikkeld, geproduceerd en volledig afgestemd op het assortiment van Hörmann. Maar ook klassieke oplossingen worden steeds verder ontwikkeld.

De aanvullende taak van de Hörmann verdelers

De taak die Hörmann op zich heeft genomen en waar we ons op focussen is de ontwikkeling en productie van producten van hoogwaardige kwaliteit. De aanschaf van producten als garagepoorten en deuren is echter nog maar het halve werk. De tweede en zeker niet minder belangrijke taak is aan de Hörmann verdeler. Er wordt geadviseerd om onze producten te kopen via officiële Hörmann verdelers om deze op vakkundige wijze te laten installeren. Hierdoor worden de genoemde productprestaties daadwerkelijk verwezenlijkt. Voor een optimale prestatie van de producten, leggen wij immers de nadruk op een aanvullende kundigheid in de correcte installatie en afwerking van de producten door een officiële Hörmann dealer. De door ons uitgekozen Hörmann dealers zijn gespecialiseerd in de integratie van onze producten in nieuwbouw en renovatieprojecten. Op deze wijze kunnen beloftes op het gebied van isolatie en duurzaamheid gerealiseerd en geoptimaliseerd worden. Er wordt door de Hörmann verdelers onder andere gekeken naar zaken als een optimale kier- en luchtdichtheid om deze prestaties en capaciteiten te verwezenlijken.

Verdeler Hörmann en meer informatie

Naast de montage, installatie en afwerking, kan de Hörmann verdeler bij u in de buurt u ook uitstekend persoonlijk begeleiden in het proces van productkeuze en het verdere traject dat u te wachten staat. Onze verdelers zijn niet alleen deskundig in het installatieproces, maar zijn ook geselecteerd op basis van de persoonlijke aandacht voor de klant en bijhorende service. De online functie met het handige schema voor verdelers laat u gemakkelijk en snel precies zien welke Hörmann verdeler er bij u in de buurt gevestigd is, zodat u daar contact mee kunt opnemen en deze u kan adviseren en begeleiden in het traject. Hebt u meer vragen over Hörmann of een van de Hörmann verdelers? Dan kunt u bovendien ook telefonisch, via onze website of via e-mail contact met ons opnemen.