Einfahrtstor-Antriebe

Inrithekaandrijvingen

Heerlijk comfort en overtuigende veiligheid

Pas met een op afstand bestuurbare aandrijving wordt uw inrithek comfortabel. Zoals men verwacht. Natuurlijk moet het niet zomaar een aandrijving zijn, maar een kwaliteitsproduct, waarop men elke dag kan vertrouwen; voor het nieuwe inrithek of voor uitbreiding op het reeds aanwezige draai- of schuifhek.
Met de optionele Hörmann BiSecur-gateway kan men garagepoort- en inrithekaandrijvingen van Hörmann, de Hörmann-voordeur* en andere apparaten comfortabel besturen met smartphone of tablet. Bovendien kan men de positie van de aandrijvingen van garagepoort en inrithek ook vanaf onderweg wijzigen evenals de vergrendelingstoestand van de voordeur* laten weergeven. Meer informatie is te vinden in de brochure "BiSecur SmartHome" en op www.bisecur-home.com.

*Met speciale uitrusting

Goede redenen om te kiezen voor inrithekaandrijvingen van Hörmann

Veilig

Veilig

Uitschakelautomaat

Aandrijvingen voor inrithekken van Hörmann zijn in iedere fase van het openen en sluiten betrouwbaar veilig. Zo stopt het hek onmiddelijk bij plotseling optredende hindernissen. Extra veiligheid bieden fotocellen, die personen en voorwerpen contactloos detecteren. Ze kunnen eenvoudig en elegant in de nieuwe veiligheidsstandzuilen orden geïntegreerd en aan uw inrit geplaatst, om het bewegingsbereik van uw draai- of schuifhek te beveiligen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Soft start en soft stop

Aandrijvingen voor inrithekken van Hörmann zorgen voor een geruisarme en veilige hekloop. Bij het openen loopt het hek aan zonder haperen en wordt bij het sluiten zacht afgeremd. Dat ontziet de aandrijving, het inrithek – én de zenuwen van u en uw buren.

Robuust

Robuust

Hoogwaardige kwaliteit

Om aan de mechanische belasting te weerstaan zijn Hörmann aandrijvingen voor inrithekken overtuigend robuust en van hoogwaardige kwaliteit. Het weerbestendige en duurzame materiaal garandeert een lange levensduur. Voor bijzonder koude gebieden ontvangt u de RotaMatic draaihekaandrijving met geïntegreerde verwarming.

Stijlvol design

Stijlvol design

De exclusieve BiSecur-handzenders overtuigen niet alleen door het design in zwart of wit, maar ook door de elegante vorm, waardoor ze heel prettig in de hand liggen.

De Hörmann BiSecur-handzenders met optioneel hoogglansoppervlak in pianolak-look zijn voor hun exclusieve design door een internationale jury onderscheiden met de gerenommeerde „reddot design award”.

Folders
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be