Garagepoortaandrijvingen

Comfort en veiligheid voor uw woning

Wie stapt er nu graag in weer en wind of midden in de nacht de auto uit, alleen om de garage open te doen. Met een Hörmann-garagepoortaandrijving kan men altijd "lekker doorrijden", want men opent de garagepoort en/of het inrithek snel, comfortabel en veilig met een handzender vanuit de auto. Met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic Accu, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting, biedt Hörmann een innovatieve aandrijvingstechniek.
Standaard bij alle garagepoortaandrijvingen is het nieuwe BiSecur-radiosysteem. Het innovatieve Hörmann BiSsecur-radiosysteem met statusopvraag overtuigt door unieke comfort- en veiligheidsfunctionaliteiten maar ook door de exclusieve handzenders in een exclusieve hoogglansuitvoering.

Met de optionele Hörmann BiSecur-gateway kan men de Hörmann-aandrijvingen voor garagepoort en inrithek, de Hörmann-voordeur* en andere apparaten comfortabel besturen via smartphone of tablet. Bovendien kan de positie van de aandrijvingen van garagepoort en inrithek ook vanaf onderweg worden weergegeven evenals de vergrendelingstoestand van de voordeur*. Meer informatie is te vinden in de brochure "BiSecur SmartHome" en op www.bisecur-home.com.

*Met speciale uitrusting

Garagedeur- aandrijvingen - Comfort en veiligheid voor uw woning

Niemand stapt graag bij weer en wind of midden in de nacht uit de auto, enkel om de garagedeur te openen. Met Hörmann deuraandrijvingen maakt u steeds de weg vrij, want u opent uw inrithek en uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met de handzender, vanuit uw wagen. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingstechniek met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic Akku, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting.

De nevenstaande folder geeft u uitgebreide informatie en uw Hörmann partner geeft u graag persoonlijk advies.

Garagepoortopener; een garagepoort afstandsbediening voor meer comfort

Bij slecht weer en regen stapt niemand graag uit de auto om de garagepoort te openen. Kiezen voor een garagedeuropener is dan ook erg handig, omdat u hierdoor uw garagedeur snel en zonder extra handelingen kunt openen en sluiten, gewoon vanuit uw auto. Door de hoge openingssnelheid van de aandrijvingen en een draagbare garagepoortopener kunt u veilig en snel vanuit uw auto in de garage parkeren. Een garagepoortopener ontneemt u dan ook zeker de ergernis als u bijvoorbeeld aan een drukke verkeersweg woont en u genoodzaakt bent om snel de garagepoort te openen. U geeft simpelweg de handzender garagepoort de opdracht om uw garagepoort te openen en de automatiek doet de rest.

De automatische garagepoort en voordelen van een garagepoort motor

Garagepoort aandrijving is niet alleen ideaal omdat het ervoor zorgt dat u gewoon kunt blijven zitten bij het openen en sluiten van uw garagepoort met motor. Het laten plaatsen van garagedeur aandrijvingen voorziet u van nog een aantal extra gemakken. U geniet van additionele inbraakpreventie, omdat de garagedeur vergrendeld is met een optilbeveiliging in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedpoort zit daardoor meteen muurvast en met een koevoet wrikken heeft geen zin meer. Omdat de garagedeur aandrijving mechanisch is blijft de optilpreventie ook werken wanneer er sprake is van stroomuitval.

Bent u vergeten dat er nog iets in de deuropening staat? Dat is voortaan geen probleem meer, omdat de elektrische garagepoort bij onvoorziene hindernissen onmiddellijk stopt met sluiten. U dient dan vervolgens het obstakel te verwijderen, voor u de automatische garagedeur kunt sluiten. Voor extra veiligheid is bovendien een extra fotocel aan te raden, die personen en voorwerpen al detecteert zonder contact te maken. Op deze wijze wordt er ook bij breekbare en fragiele voorwerpen nooit schade gemaakt bij het openen en sluiten van uw elektrische garagedeur.

Prijs motor garagepoort en Hörmann

Voor een voordelige elektrische prijs en eenvoudige snelle afstandsbediening kiest u voor een garagepoort van Hörmann met bijhorende aandrijvingstechniek. Een motor van Hörmann is volledig afgestemd op de garagepoort, omdat alle componenten en systemen worden geproduceerd en ontwikkeld door Hörmann. Een garagedeur met motor van Hörmann is dus een systeem waar u nog lang van kunt genieten. Wilt u graag weten wat de meest geschikte garagedeur met garagepoortopener voor u is en meer informatie hebben over onze prijzen? Neem dan telefonisch contact met ons op, e-mail ons of vind een dealer in de buurt.

 

 

Goede redenen voor garagedeuropeners van Hörmann

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

Het bidirectionele radiosysteem BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek die zorgt voor een comfortabele en veilige bediening van garagedeur- en poortopeners, deuropeners, verlichting en meer.
Deze door Hörmann ontwikkelde, extreem veilige BiSecur-coderingsprocedure met een stabiele, storingsvrije reikwijdte biedt u de zekerheid dat malafide personen uw radiosignaal niet kunnen kopiëren. Het systeem werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Duitse Ruhr-universiteit in Bochum en door onafhankelijke testinstituten.

Veilig

Veilig

Bij automatische garagedeuren van Hörmann hebben inbrekers het moeilijk: wanneer de garagedeur dicht is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur is direct stevig vergrendeld en goed beveiligd tegen optillen. Deze vergrendeling functioneert volledig mechanisch en werkt, in tegenstelling tot aandrijvingen van andere fabrikanten, ook bij stroomuitval.

Perfect op elkaar afgestemd

Perfect op elkaar afgestemd

Alle BiSecur-aandrijvingen, -ontvangers en -bedieningselementen zijn 100 % compatibel. Met één druk op de knop op uw handzender of met een draadloze knop bedient u zo behalve uw garagedeur en inrithek ook heel eenvoudig huisdeursloten, deuropeners of andere apparaten met BiSecur-ontvangers. Met de standaard HCP-interface in elke Hörmann-aandrijving is er nog meer mogelijk. Alle Hörmann-garagedeuropeners en poortopeners kunnen hiermee heel eenvoudig worden verbonden met externe Smart Home-systemen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

De betrouwbare uitschakelautomaat stopt de deur veilig bij onverwachte hindernissen. Voor nog meer bescherming en veiligheid bevelen wij de montage van een fotocel aan, die personen en voorwerpen contactloos detecteert.
Dankzij de soft-start en soft-stop opent en sluit uw deur schokvrij en stil. Zowel de start- als de stopfase kan individueel voor uw garagedeur worden ingesteld. Hierdoor wordt de deur ontzien en heeft u er langer plezier van.

Comfortabel opvragen van de deurpositie

Comfortabel opvragen van de deurpositie

U hoeft nooit meer in weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur dicht is. Door een druk op de toets geeft de kleur van de led op de HS 5 BS-handzender of op de binnendrukknop FIT 5 BS de deurpositie aan.Desgewenst kunt u de deur sluiten door nogmaals op de toets* te drukken. Comfortabeler en veiliger kunt u uw garagedeur niet bedienen.

Turbosnel

Turbosnel

U bent sneller en veiliger met de SupraMatic-aandrijving in combinatie met uw garagesectionaaldeur van Hörmann. De openingssnelheid tot max. 25 cm/s biedt meer veiligheid en minder stress bij het binnenrijden van uw garage wanneer deze aan een drukke verkeersweg ligt. Vergelijk de openingssnelheid van de SupraMatic-aandrijving met gebruikelijke aandrijvingen.

Slimme app-bediening

Slimme app-bediening

Gebruik uw smartphone eenvoudig als handzender. Met de nieuwe BlueSecur-app van Hörmann bedient u uw garagedeur of voordeur heel gemakkelijk via Bluetooth**. Bovendien kunnen er nog meer gebruikersautorisaties*** eenvoudig vast of tijdelijk naar de smartphones van uw gezinsleden worden overgedragen. Zo heeft elk lid van het gezin altijd zijn eigen garagedeur- en deuropener bij zich op de smartphone.


** in combinatie met interne/externe Hörmann Bluetooth-ontvanger
*** mogelijk zijn extra aankopen (in-app-aankopen) in de AppStore of bij Google Play nodig

Gecertificeerd

Gecertificeerd

Hörmann-garagedeuropeners zijn optimaal afgestemd op Hörmann-garagesectionaaldeuren en volgens de TTZ-richtlijnen “Inbraakbeveiliging voor garagedeuren” door onafhankelijke keuringsinstituten getest en gecertificeerd.

Folders
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Hörmann garagesectionaalpoorten geruststellend veilig

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be