Het grootste assortiment van heel Europa

Deuren

Deuren en kozijnen voor de utiliteitsbouw

De afgelopen decennia heeft Hörmann zijn assortiment deuren continu uitgebreid tot het complete aanbod dat het vandaag de dag is. Behalve dit breed gesorteerde programma voor de utiliteitsbouw, biedt Hörmann ook individuele oplossingen met goedkeuring in een afzonderlijk geval. Zeer gespecialiseerde fabrieken ontwikkelen en produceren bouwelementen, die zich onderscheiden door kwaliteit, gebruiksveiligheid en duurzaamheid.
Met onze aanwezigheid in de belangrijkste internationale economische sectoren zijn wij een sterke, toekomstgerichte partner voor de utiliteits- en industriebouw.

Multifunctionele deuren

Stalen en roestvrijstalen multifunctionele deuren van Hörmann zijn geschikt voor veelzijdig gebruik binnen en buiten. De 1- en 2-vleugelige deuren worden overal gemonteerd, waar robuuste deurelementen nodig zijn. Met talrijke extra functies zoals brand- en rookbeveiliging, geluidsisolatie of inbraakbeveiliging.


Naar de multifunctionele deuren

Functionele deuren voor de utiliteitsbouw

Robuuste binnendeuren, veilige apparatementsdeuren, kantoordeuren met volledige beglazing of thermisch onderbroken buitendeuren - diversiteit is onze kracht.

 

Naar de functionele deuren voor de utiliteitsbouw

Vaststaande vensterelementen

Licht speelt bij het ontwerp van kantoren een beslissende rol, met name voor vergaderruimtes. Want hier wisselen de eisen die worden gesteld aan de lichtinval of het kijken in de ruimte zelf. Een vertrouwelijke bijeenkomst vereist discretie, voor presentaties is een verduisterde ruimte nodig, terwijl de creatieve ronde vraagt om een goed verlicht tafelblad.

 

Naar de vaststaande vensterelementen

Stalen kozijnen

Het Hörmann-programma stalen kozijnen biedt optimale oplossingen voor montage in massieve wanden of scheidingswanden. Als deur-, raam- of doorgangskozijnen met segment- of rondboog of als combinatie met zijdeel en bovenlicht.

 

Naar de stalen kozijnen

Deuren voor de woningbouw

Voordeuren

Een nieuwe voordeur moet bijzonder zijn. Deze moet bij de stijl van de woning passen, representatief zijn en daarmee een bewijs vormen van uw goede smaak. Maar de voordeur moet ook voldoen aan hoge veiligheidseisen en met hoge warmte-isolatiewaarden helpen om energie te besparen.

 

Naar de voordeuren

Functionele deuren voor de woningbouw

Kwaliteitsdeuren uit staal: voor een beveiligde kelderingang, de werk- en hobbyruimte, de kinder- of tienerkamer, de zolderkamer of voor de doorgang van de garage naar de woning.

 

Naar de functionele deuren voor de woningbouw

Garagezijdeuren

Zijdeuren zijn gewoon praktisch. Bij Hörmann is bij de Berry-kantelpoort, de sectionaalpoort of de RollMatic-garagerolpoort een garagezijdeur verkrijgbaar met hetzelfde aanzicht.

 

Naar de garagezijdeuren

Goede redenen om te kiezen voor Hörmann-deuren

Merkkwaliteit uit Duitsland

Merkkwaliteit uit Duitsland

Alle garagepoort- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd.

Producten voor generaties

Producten voor generaties

Duurtests onder reële omstandigheden zorgen voor uitgekiende serieproducten in Hörmann-kwaliteit.

Toekomst in het vizier

Toekomst in het vizier

Hörmann loopt met het goede voorbeeld voorop. Daarom dekt de onderneming zijn energiebehoefte voor 70% uit ecostroom.

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be