Toegangscontrolesystemen voor bedrijfsgebouwen

Toegangscontrolesystemen

Toegangscontrolesystemen

Wilt u onbevoegde toegang tot uw privéterrein of bedrijfsterrein verhinderen? Of bent u op zoek naar een veilige oplossing om een openbare plek of een evenemententerrein af te zetten? Of u nu het komen en gaan van verkeer wilt controleren of een doorgang wilt afzetten, de Hörmann-toegangscontrolesystemen zetten de standaard op het gebied van beveiliging.

Ongeacht de reikwijdte en behoefte aan beveiliging, ons productassortiment stelt u in staat om oplossingen af te stemmen op uw behoeften vanuit één bron. Al onze toegangscontrolesystemen kunt u met Hörmann BiSecur-radiotechnologie bedienen.

Toegangscontrolesysteem beveiligt de voetgangerszone

Overzicht van onze oplossingen

Verkeerspalen

Pictogram verkeerspalen 'Security Line'

De verkeerspalen van de Hörmann Security Line maken een betrouwbare en flexibele toegangscontrole mogelijk.

Kies op basis van de gebruiksfrequentie en de toepassing uit:

  • automatische verkeerspalen
  • halfautomatische verkeerspalen
  • wegneembare verkeerspalen
  • vaste verkeerspalen
Pictogram verkeerspalen 'High Security Line'

Als u bijzonder gevoelige gebieden in noodgevallen wilt beschermen tegen onbevoegde toegang, bieden onze verkeerspalen uit de Hörmann High Security Line voor elke toepassing een oplossing. De weerstand van onze High Security-verkeerspalen wordt gecontroleerd in echte crashtests en op basis daarvan worden de verkeerspalen gecertificeerd volgens internationale standaarden.

Kies op basis van de gebruiksfrequentie en de toepassing uit:

  • automatische verkeerspalen
  • wegneembare verkeerspalen
  • vaste verkeerspalen

Naar de verkeerspalen

Slagbomen

Wij hebben voor elke toepassing het optimale systeem voor lang parkeren (inclusief slagbomen), of het nu om meergezinswoningen, hotels of parkeerplaatsen voor medewerkers gaat. Naast klantspecifieke oplossingen bieden we ook individuele besturings- en beheersystemen. Onze automatische slagbomen zijn beschikbaar tot een breedte van 10 meter als platte en ronde uitvoering en als uitvoering met knikarm of achthoekige arm voor verscheidene toepassingen. Kies uit verschillende bedienings- en identificatievarianten zoals handzenders, QR-, barcode- of RFID-transponderkaarten. Daarnaast is comfortabel in- en uitrijden mogelijk dankzij kentekenherkenning of langeafstandslezers.

 

Naar de slagbomen

Parkeerplaats- en parkeergaragesystemen

Onze parkeergarage- en parkeerplaatssystemen voor betaald parkeren bestaan uit slagboominstallaties, in- en uitrijposten, betaalautomaten en bijbehorende bedienings- en betalingsvarianten. De systemen helpen u uw parkeergelegenheid volgens uw wensen te ontwerpen en vorm te geven.

De modulaire opbouw van onze systemen en de verschillende uitvoeringsvarianten zorgen voor een groot aanbod aan toepassingsmogelijkheden.

Nog een voordeel is het eenvoudige beheer.

De centrale besturing en controle van alle onderdelen vindt plaats via een webbrowser waardoor u van overal toegang hebt tot het systeem.

 

Naar de parkeergarage en parkeerplaatssystemen

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be