Garagepoortaandrijvingen

Comfort en veiligheid voor uw woning

Wie stapt er nu graag in weer en wind of midden in de nacht de auto uit, alleen om de garage open te doen. Met een Hörmann-garagepoortaandrijving kan men altijd "lekker doorrijden", want men opent de garagepoort en/of het inrithek snel, comfortabel en veilig met een handzender vanuit de auto. Met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic Accu, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting, biedt Hörmann een innovatieve aandrijvingstechniek.
Standaard bij alle garagepoortaandrijvingen is het nieuwe BiSecur-radiosysteem. Het innovatieve Hörmann BiSsecur-radiosysteem met statusopvraag overtuigt door unieke comfort- en veiligheidsfunctionaliteiten maar ook door de exclusieve handzenders in een exclusieve hoogglansuitvoering.

Met de optionele Hörmann BiSecur-gateway kan men de Hörmann-aandrijvingen voor garagepoort en inrithek, de Hörmann-voordeur* en andere apparaten comfortabel besturen via smartphone of tablet. Bovendien kan de positie van de aandrijvingen van garagepoort en inrithek ook vanaf onderweg worden weergegeven evenals de vergrendelingstoestand van de voordeur*. Meer informatie is te vinden in de brochure "BiSecur SmartHome" en op www.bisecur-home.com.

*Met speciale uitrusting

Garagedeur- aandrijvingen - Comfort en veiligheid voor uw woning

Niemand stapt graag bij weer en wind of midden in de nacht uit de auto, enkel om de garagedeur te openen. Met Hörmann deuraandrijvingen maakt u steeds de weg vrij, want u opent uw inrithek en uw garagedeur snel, comfortabel en veilig met de handzender, vanuit uw wagen. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingstechniek met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic Akku, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting.

De nevenstaande folder geeft u uitgebreide informatie en uw Hörmann partner geeft u graag persoonlijk advies.

Garagepoortopener; een garagepoort afstandsbediening voor meer comfort

Bij slecht weer en regen stapt niemand graag uit de auto om de garagepoort te openen. Kiezen voor een garagedeuropener is dan ook erg handig, omdat u hierdoor uw garagedeur snel en zonder extra handelingen kunt openen en sluiten, gewoon vanuit uw auto. Door de hoge openingssnelheid van de aandrijvingen en een draagbare garagepoortopener kunt u veilig en snel vanuit uw auto in de garage parkeren. Een garagepoortopener ontneemt u dan ook zeker de ergernis als u bijvoorbeeld aan een drukke verkeersweg woont en u genoodzaakt bent om snel de garagepoort te openen. U geeft simpelweg de handzender garagepoort de opdracht om uw garagepoort te openen en de automatiek doet de rest.

De automatische garagepoort en voordelen van een garagepoort motor

Garagepoort aandrijving is niet alleen ideaal omdat het ervoor zorgt dat u gewoon kunt blijven zitten bij het openen en sluiten van uw garagepoort met motor. Het laten plaatsen van garagedeur aandrijvingen voorziet u van nog een aantal extra gemakken. U geniet van additionele inbraakpreventie, omdat de garagedeur vergrendeld is met een optilbeveiliging in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedpoort zit daardoor meteen muurvast en met een koevoet wrikken heeft geen zin meer. Omdat de garagedeur aandrijving mechanisch is blijft de optilpreventie ook werken wanneer er sprake is van stroomuitval.

Bent u vergeten dat er nog iets in de deuropening staat? Dat is voortaan geen probleem meer, omdat de elektrische garagepoort bij onvoorziene hindernissen onmiddellijk stopt met sluiten. U dient dan vervolgens het obstakel te verwijderen, voor u de automatische garagedeur kunt sluiten. Voor extra veiligheid is bovendien een extra fotocel aan te raden, die personen en voorwerpen al detecteert zonder contact te maken. Op deze wijze wordt er ook bij breekbare en fragiele voorwerpen nooit schade gemaakt bij het openen en sluiten van uw elektrische garagedeur.

Prijs motor garagepoort en Hörmann

Voor een voordelige elektrische prijs en eenvoudige snelle afstandsbediening kiest u voor een garagepoort van Hörmann met bijhorende aandrijvingstechniek. Een motor van Hörmann is volledig afgestemd op de garagepoort, omdat alle componenten en systemen worden geproduceerd en ontwikkeld door Hörmann. Een garagedeur met motor van Hörmann is dus een systeem waar u nog lang van kunt genieten. Wilt u graag weten wat de meest geschikte garagedeur met garagepoortopener voor u is en meer informatie hebben over onze prijzen? Neem dan telefonisch contact met ons op, e-mail ons of vind een dealer in de buurt.

 

 

 

Goede redenen om te kiezen voor garagepoortaandrijvingen van Hörmann

Veilig

Veilig

Optilbeveiliging

Bij automatische garagedeuren van Hörmann hebben inbrekers het moeilijk: wanneer de garagedeur gesloten is vergrendelt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur is meteen vast vergrendeld en uiterst goed beveiligd tegen het optillen. Deze vergrendeling functioneert puur mechanisch en is, in tegenstelling tot aandrijvingen van andere fabrikanten, ook functioneel bij stroomuitval.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Vingerklembeveiliging binnen en buiten

De optimaal aangepaste vorm van de deurpanelen en de scharnieren aan de paneelovergangen voorkomt dat vingers gekneld raken.

Dubbele uitschakelautomaat

De betrouwbare uitschakelautomaat is zowel bij het openen als bij het sluiten van de deur functioneel. Bij contact met onvoorziene hindernissen, binnen het openingsbereik en aan de muurgeleiding, stopt de deur onmiddellijk. Zo worden personen beschermd tegen verwondingen en worden voertuigen of voorwerpen niet beschadigd.

Turbosnel

Turbosnel

SupraMatic aandrijving

U bent sneller en veiliger met de SupraMatic aandrijving in combinatie met uw garagesectionaaldeur van Hörmann. Tot 50 % hogere openingssnelheid betekent meer veiligheid en minder stress bij het binnenrijden van uw garage als deze aan een drukke verkeersweg ligt.

Eenvoudig opvragen van de poortpositie

Eenvoudig opvragen van de poortpositie

Comfortabel en veilig

U hoeft nooit meer bij weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur gesloten is. Met slechts één druk op de toets van de handzender HS 5 BS ziet u, aan de kleur van de geïntegreerde LED, of de garagedeur gesloten is. Naar believen kunt u door een volgende druk op de toets* de deur sluiten.

* Bij bediening zonder zicht op de deur is een extra fotocel vereist.

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Met stabiele reikwijdte zonder storingen

De nieuw ontwikkelde, extreem veilige BiSecurcoderingsprocedure biedt u de zekerheid, dat geen malafide personen uw radiosignaal kunnen kopiëren. Deze coderingsprocedure werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit Bochum en is zo veilig als Online-Banking

Stijlvol design

Stijlvol design

De exclusieve BiSecur-handzenders overtuigen niet alleen door het design in zwart of wit, maar ook door de elegante vorm, waardoor ze heel prettig in de hand liggen.

De Hörmann BiSecur-handzenders met optioneel hoogglansoppervlak in pianolak-look zijn voor hun exclusieve design door een internationale jury onderscheiden met de gerenommeerde „reddot design award”.

Folders
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Hörmann garagesectionaalpoorten geruststellend veilig

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be