Opleiding en carrière

Over Hörmann wereldwijd

De Hörmann-groep is een expansieve, internationaal georiënteerde onderneming en is een vaste waarde in de bouwsector. De poorten, deuren, kozijnen en aandrijvingen van Hörmann worden geproduceerd in 36uiterst gespecialiseerde bedrijven voor de Europese, Noord-Amerikaanse en Aziatische markt. Hörmann is een familiebedrijf dat vandaag 6.000 medewerkers telt en haalt jaarlijks een omzet van meer dan 1 miljard euro.

Over Hörman Belgium

Hörmann Belgium NV/SA, gevestigd te Tongeren, zorgt voor de verkoop van het Hörmann-gamma in heel België. Wij streven ernaar dat onze huidige en nieuwe werknemers zich thuis voelen in ons bedrijf. Naast groepsactiviteiten stellen we voor nieuwe werknemers ook een meter of peter aan binnen het bedrijf. Deze peter of meter begeleidt nieuwe werknemers bij vragen over hun jobinhoud, over de praktische gang van zaken binnen het bedrijf, opleidingen enz.

Door onze sterke groei en met het oog op de toekomst zijn we regelmatig op zoek naar versterkingen. Word jij onze nieuwe collega?

 

 

Voor onze Belgische verkooporganisatie zoeken wij voor onmiddellijke indiensttreding m/v:

Servicetechnieker  (m/v) 

Van thuis uit bezoek je op verschillende locaties in Vlaanderen, onze industriële klanten. Je biedt hen oplossingen voor het onderhoud en herstellingen van onze industriële poorten, motoren ...   Lees meer

 

Technisch-commercieel medewerker
offertedienst industrie (m/v)

Lastenboeken en plannen hebben geen geheimen voor jou, na een grondige analyse, werkt je deze vlot uit tot offertes. Dagelijks sta je in contact met bouwheren, architecten, studiebureaus, ons dealernetwerk en de verschillende productie-eenheden voor de product technische ondersteuning. Samen met de collega’s van de buitendienst ...   Lees meer

 

 

 


Interesse? Stuur je kandidatuur en cv naar:

Hörmann Belgium NV/SA
Industrieterrein Tongeren Oost
Vrijheidweg 13, 3700 Tongeren
tel.: 012/399.222
fax: 012/399.211
Email: hr.ton@hormann.be