Innentür-Antriebe

Binnendeuraandrijvingen

Voor barrièrevrij en comfortabel wonen

Met de PortaMatic-deuraandrijving van Hörmann kan het openen en sluiten van houten en stalen binnendeuren heel eenvoudig automatisch worden uitgevoerd met een handzender of schakelaar. Of men nu lichamelijk beperkt is of gewoon meer comfort wenst – deze techniek zal het dagelijks leven gemakkelijker maken. De PortaMatic-deuraandrijving is optimaal geschikt voor deuren in privéwoningen en in openbare gebouwen. Deze deuraandrijving wordt gekenmerkt door talrijke handige functies en instelmogelijkheden, en door het uiterst lage stroomverbruik. Bovendien is de PortaMatic tot wel 25% voordeliger dan vergelijkbare deuraandrijvingen.

De PortaMatic werd door de Duitse Maatschappij voor Gerontotechniek (GGT) als tot nog toe enige deuraandrijving getest en goedgekeurd. Daarmee voldoet deze aan de verwachtingen van de 50 plus-generatie op het gebied van comfort, kwaliteit en schoonheid.

 

Barrierefreies und komfortables Wohnen

Aangepast wonen

PortaMatic Antrieb für Innentüren
Altersgerechtes wohnen

Wilt u ondanks lichamelijke beperkingen mobiel blijven? De PortaMatic-aandrijving voor binnendeuren geeft u een stuk levenskwaliteit terug, doordat deze u helpt u zonder hulp van anderen in uw woning voort te bewegen.

Comfortabel leven

Automatischer Türantrieb

Draag volle dienbladen, zware drankkratten of uw boodschappen voortaan moeiteloos door de ruimtes. Ook wanneer u de automatische PortaMatic-deuraandrijving niet nodig heeft om gezondheidsredenen, wilt u dit comfort gegarandeerd nooit meer missen.

 

Barrièrevrij werken

Barrièrevrij werken neemt tegenwoordig al een belangrijke plaats in en zal in de toekomst nog belangrijker worden. De hoge veiligheid door de lage-energiewerking maakt van de PortaMatic een ideale deuraandrijving voor bijv. kantoren, ziekenhuizen, laboratoria en dokterspraktijken.*

* Voor bepaalde groepen gebruikers, zoals bijv. oudere of hulpbehoevende personen en kleine kinderen, moet het gebruik van de aandrijving in elk afzonderlijk geval worden getest.

Barrierefreies Arbeiten

Deuren hygiënisch bedienen

Türen hygienisch bedienen

Medewerkers en patiënten lopen het grootste besmettingsgevaar bij het aanraken van deuren in dokterspraktijken of ruimtes met sanitaire voorzieningen.
De PortaMatic-deuraandrijving in combinatie met een contactloze schakelaar beschermt u op betrouwbare wijze tegen ziektekiemen en bacteriën en geeft u daarmee een veilig gevoel.

Goede redenen om te kiezen voor Hörmann-binnendeuraandrijvingen

Veilige deurbediening

Veilige deurbediening

Veiligheid en comfort zijn bij Hörmann onlosmakelijk verbonden. Onze PortaMaticdeuraandrijving opent uw deuren met soft-start en soft-stop en functioneert fluisterstil. Deurbewegingen worden met minimale kracht uitgevoerd en bieden zo een optimale zekerheid. Een licht contact is al voldoende om de deurbeweging te stoppen.

Innovatief draadloos systeem

Innovatief draadloos systeem

Wij blijven met u meedenken, waar anderen het allang hebben opgegeven. Met ons innovatief draadloos systeem BiSecur kunt u de deuraandrijving veilig en comfortabel bedienen via de handzender of de draadloze binnendrukknop, en kunt u bovendien opvragen of de deur geopend of gesloten is*. Op die manier moet u niet het hele huis doorrennen om te controleren of alle binnendeuren gesloten zijn. En omdat voor ons uw optimaal comfort centraal staat, kunt u met uw handzender of uw draadloze binnendrukknop niet enkel uw deuren openen en sluiten, maar ook de geïntegreerde LED-verlichting bedienen.

Eenvoudige montage, eenvoudige aansluiting

Eenvoudige montage, eenvoudige aansluiting

De PortaMatic maakt u het leven gegarandeerd gemakkelijker. De montage op zich is al bijzonder eenvoudig. De aandrijving wordt boven de deur of op het kozijn bevestigd. De geleidingsrail kan gemakkelijk op het deurblad worden gekleefd, en kan indien nodig opnieuw worden verwijderd zonder sporen na te laten. Vooral in huurwoningen of bij gladde glasdeuren is dit bijzonder handig! De PortaMatic wordt eenvoudig via een stopcontact aangesloten. Voor een probleemloze aansluiting zijn de kabels van onze aandrijvingen 3 m lang. Uiteraard kan ook uw Hörmann-partner deze aandrijving vakkundig voor u installeren.

Optische en akoestische comfortfuncties

Optische en akoestische comfortfuncties

Wij zijn van mening dat het extra comfort en de grotere veiligheid het verschil maken. Daarom hebben wij de PortaMaticdeuraandrijving uitgerust met enkele nuttige extra functies. Zo wordt het openen en sluiten van de deur al aangekondigd door een akoestisch signaal en door de geïntegreerde LED-verlichting, nog voor de deur enige beweging heeft gemaakt. De verlichting zorgt bovendien tijdens duisternis of bij slecht verlichte deuringangen voor een optimale veiligheid.

Folders