Türen - Haustüren

Voor elke ruimte van de woning
de juiste deur

Deuren

Acties bij Hörmann!

Hörmann zet de puntjes op de ö voor u! Kiezen voor Hörmann is kiezen voor een uitgebreid dealernetwerk, duitse kwaliteit, de beste service, veiligheid, ...

Geniet van onze opendeurdagacties. Kom naar onze showrooms en doe nu uw voordeel tot 400 EUR!

Ontdek de acties hier »

Voordeuren

Uw nieuwe voordeur moet bijzonder zijn. Deze moet bij de stijl van uw woning passen, representatief zijn en een bewijs vormen van uw goede smaak. Maar uw voordeur moet ook voldoen aan hoge veiligheidseisen en met hoge warmte-isolatiewaarden helpen energie te besparen.

Naar de voordeuren

Ingangsdeuren

Deze kwalitatief hoogwaardige voordeuren en ingangsdeuren overtuigen door goede warmte-isolatiewaarden, een betrouwbare veiligheidsuitrusting, de enorme keus aan motieven en de aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

 

Naar de ingangsdeuren

Functionele deuren voor uw woning

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, Hörmann biedt voor elke ruimte van uw woning de juiste deur. Of het nu gaat om veiligheidsdeuren voor de kelder of garage-ingang, brandwerende deuren voor de verwarmingsruimte of universele deuren voor uw hobbyruimte – onze kwalitatief hoogwaardige stalen deuren zorgen ervoor dat u zich binnen uw eigen vier wanden goed en veilig voelt. Ontdek alle voordelen en functies van onze stalen deuren en de individuele vormgevingsmogelijkheden.

Naar de functionele deuren voor uw woning

Garagezijdeuren

Zijdeuren zijn gewoon praktisch. Bij Hörmann is bij de Berry-kanteldeur, de sectionaaldeur of de RollMatic-garageroldeur een garagezijdeur verkrijgbaar met hetzelfde aanzicht.

Naar de garagezijdeuren

Deuren op maat en isolatie van uw woning

Tegenwoordig ligt er steeds meer de nadruk op het verbeteren van isolatie in huizen. Naast de isolatie van uw muren, zorgen ook deuren en ramen ervoor dat uw huis beter geïsoleerd worden. Kiezen voor een isolerende standaarddeur is dan ook een grote stap richting het passief wonen, waardoor u in de toekomst lagere energiekosten betaalt en mee denkt aan het ontlasten van het milieu. Het passief wonen wordt veelal bereikt door kieren goed te dichten, met materialen te werken die voor een goede thermische isolatie zorgen of bijvoorbeeld door thermische onderbreking, waardoor de opgewekte energie van de warmtebronnen binnen wordt gehouden. Op deze wijze ontstaat er een prettig en aangenaam binnenklimaat, zonder dat u daar teveel energie voor hoeft op te wekken. De opgewekte energie wordt immers beter benut en gaat minder snel verloren, waardoor de totale energiebehoefte in de maand veel lager wordt dan bij gewone woningen.

ThermoCarbon en ThermoSafe deuren: maatwerk

Er zijn twee voorbeelden van manieren om een hogere isolatie in uw woning of bedrijfspand te verwezenlijken, middels de aanschaf van een nieuwe isolerende standaard deur. Voor warmtecomfort en energiezuinigheid zijn de Thermo voordeuren ideaal.

Kies voor veiligheid en isolatie met de ThermoSafe voordeur met een UD waarde tot 0,8 W/ (m2.K). Zoals de naam al doet vermoeden ligt er bij de Thermosafe deur ook extra nadruk op veiligheid. Een aluminium deur van ThermoSafe heeft een 73 mm dik deurblad en een standaard vijfvoudig veiligheidsslot.

Wilt u extra nadruk leggen op isolatie? De ThermoCarbon aluminium deur doet hier nog een schepje bovenop en maakt van uw huis echt een passiefhuis en creëert tegelijkertijd een verhoogd gevoel van veiligheid. De ThermoCarbon voordeur is 100 mm dik en het vleugelprofiel is versterkt met carbon-glasvezels. Met een negenvoudig veiligheidsslot en een Ud waarde van maximaal Ud 0,47 W/ (m2.K) voldoet de ThermoCarbon aan alle eisen voor veilige lage-energiewoningen.

Prijzen standaard deuren Hörmann

Wilt u  een deur kopen? De Thermo65 en Thermo46 zijn ontwikkeld en geproduceerd door het Duitse bedrijf Hörmann, die de grootste producent van Europa is op het gebied van standaarddeuren, speciale deuren en garagepoorten. De deuren van Hörmann zijn specifiek gericht op het creëren van passiefhuizen, zodat in de toekomst een lagere energierekening gerealiseerd kan worden en het milieu minder wordt belast. De speciale doeltreffende isolatielaag die in de deuren van Hörmann zit verwerkt, de typerende isolatiediktes en drievoudige beglazing zorgen ervoor dat ook u voortaan passief kunt wonen. Bekijk op de website wat de dichtstbijzijnde Hörmann-dealer is en ontdek uw prijzen.