Garagentore

Modern en elegante

Garagepoorten

Acties bij Hörmann!

Hörmann zet de puntjes op de ö voor u! Kiezen voor Hörmann is kiezen voor een uitgebreid dealernetwerk, duitse kwaliteit, de beste service, veiligheid, ...

Geniet van onze opendeurdagacties. Kom naar onze showrooms en doe nu uw voordeel tot 400 EUR!

Ontdek de acties hier »

Garagesectionaalpoorten

Sectionaalpoorten gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaalpoorten kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kantelpoorten. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Naar de garagesectionaalpoorten

Berry-kantelpoorten

Berry-kantelpoorten combineren een hoge kwaliteit en geperfectioneerde techniek met een duurzame functie en veilige bediening. Berry-kantelpoorten zijn verkrijgbaar in veel aantrekkelijke staalmotieven in een aanzicht met profilering en cassetten maar ook als houten deur. Kleuren en decoroppervlakken plaatsen extra accenten.

Naar de Berry-kantelpoorten

Rollmatic-garagerolpoorten

RollMatic-rolpoorten gaan verticaal open en hebben nauwelijks ruimte nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximaal ruimte in en vóór de garage. De vorm van de dagopening van de garage speelt bij de inbouw van garagerolpoorten geen rol. Rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondboog.

Naar de garagepoorten RollMatic

 

 

Zijdelingse garagesectionaalpoort

Zijdelingse garagesectionaalpoorten zijn door hun bouwwijze geschikt voor veel, ook moeilijke, inbouwsituaties, zoals bijv. bij garages met schuine daken. Daarbij blijft de volledige doorrijhoogte behouden. De 42 mm dikke sandwichpanelen volgeschuimd
met polyurethaan bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie. En voor een eenvoudige personendoorgang kunnen zijdelingse garagesectionaalpoorten ook slechts gedeeltelijk worden geopend.

Naar de zijdelingse garagesectionaalpoort

Poort met aluminium omramingen ART 42

Poorten met aluminium omramingen worden vaak gebruikt als er meer licht nodig is in de garage of een betere ventilatie in de garageboxen van collectieve garages. De gelijkmatige indeling van de beglazingspanelen of optioneel ook van de beglazingsvelden zorgt voor een harmonieus poortaanzicht en laat meer licht door in de garage.

naar poort met aluminium omramingen

Garagedraaivleugeldeur DFT 42

Bij een 2-vleugelige garagedraaivleugeldeur kunnen naar keuze beide deurvleugels of slechts één deurvleugel geopend worden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de fiets uit de garage halen zonder de hele deur te openen, wat comfortabele toegang tot de garage mogelijk maakt en op de lange termijn veel tijd bespaart.

naar garagedraaivleugeldeur

Garagezijdeuren

Zijdeuren zijn altijd heel praktisch wanneer u snel voorwerpen uit de garage wilt halen zonder de garagepoort te willen openen. Of wanneer uw tweede auto vanwege een korte oprit vlak vóór de garagepoort staat en de toegang tot de poort versperd is. Bij vrijwel ieder garagepoortmotief en -type is bij Hörmann een passende zijdeur verkrijgbaar. Zo vormen garagepoort en zijdeur een harmonieuze eenheid.

Naar de garagezijdeuren

Een scala aan garagepoorten

Garagepoorten zijn er tegenwoordig in allerlei soorten, maten en stijlen. Daarbij wordt u vaak bedolven onder een stortvloed van keuzes en extra functies. Ieder heeft immers andere wensen. Het maken van een uiteindelijke keuze wordt er daardoor misschien voor u niet gemakkelijker op, want hoe kiest u de garagepoort die het beste bij u past? Welke extra functies redden u echt uit de brand en welke vindt u overbodig? Een garagepoort kopen is investeren in langdurig wooncomfort en verdient dan ook zeker extra aandacht.

Garagepoort met loopdeur

U kunt ook voor een geïsoleerde garagedeur met loopdeur kiezen, wanneer u uw garage wilt betreden zonder uw poort te hoeven openen.

Garagepoort onderdelen

Een garagepoort sluit niet alleen uw garage af, maar is tegenwoordig absoluut een volwaardig onderdeel van uw woning. Garagepoorten horen dan ook zeker meer te zijn dan alleen een simpele toegangspoort tot uw garage. Tegenwoordig is bijvoorbeeld een stijlvol design dat naadloos aansluit op de stijl van uw ramen, deuren en woning zeker wel iets dat mag worden verwacht van een dergelijke investering.

Naast het design zijn er ook verschillende soorten garagepoorten en kunt u kiezen uit verscheidene functies. Kiest u bijvoorbeeld voor een traditionele kantel garagepoort, of bent u overtuigd van de ruimtebesparende sectionale rolpoort? Ook aspecten als beveiliging en isolatie zijn over de tijd steeds meer naar voren geschoven. Een minieme luchtdoorlatendheid zorgt bijvoorbeeld voor een lagere energierekening. Elektrische blokkering bij weerstand en garagedeuren van extra stevig materiaal zorgt er vervolgens voor dat u een veiliger gevoel hebt. Hecht u geen belang bij het handmatig openen en sluiten van uw garagedeur, omdat u elke dag uw auto in uw garage kwijt wilt? Dan is automatische opening en de bijhorende automatiek zeker een onderdeel dat u zal bevallen.

Garagepoorten: prijzen en meer informatie

Het totaalpakket waar u voor kiest, zorgt er uiteindelijk voor hoe u uw poort ervaart en daarom is zorgvuldig kiezen dan ook belangrijk. Uw keuze beïnvloedt niet alleen de prijs van uw garagepoort, maar ook uw tevredenheid. Hörmann biedt daarom garagepoorten en systemen die passen bij uw wensen. Vindt u net niet helemaal wat u zoekt, beschikt u over een bijzondere garageopening, of hebt u een eigen idee over hoe uw ideale garagedeur eruit moet komen te zien? Naast het bestaande aanbod biedt Hörmann ook de optie om te kiezen voor een garagepoort op maat.

 

 

Goede redenen om te kiezen voor Hörmann-garagepoorten

Merkkwaliteit uit Duitsland

Merkkwaliteit uit Duitsland

Alle garagedeur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd.

Producten voor generaties

Producten voor generaties

Duurtests onder reële omstandigheden zorgen voor uitgekiende serieproducten in Hörmann-kwaliteit.

Toekomst in het vizier

Toekomst in het vizier

Hörmann loopt met het goede voorbeeld voorop. Daarom dekt de onderneming zijn energiebehoefte voor 100% uit ecostroom.