Garagen Sectionaltore

Garagesectionaalpoorten

Inspiratie voor uw garagepoort!

Blader door een collectie van meer dan 2000 referentiebeelden. Deze beelden werden gefotografeerd door tevreden klanten.

 

 

Naar de referentiebeelden »

Opendeurdagen in oktober!

Naar de actie »

Ontdek de vele voordelen

Sectionaalpoorten gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaalpoorten kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kantelpoorten. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Garagesectionaalpoorten zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1. Of uw oude garagepoort voldoet aan de huidige EU-veiligheidsnormen kunt u controleren met de veiligheidschecklist.

Garagen Sectionaltor Zuhause

Actieaanbiedingen die u zeker overtuigen

Deuren en garagedeuren met een voordeelprijs van de nr. 1 in Europa

 

 

Naar de actie »

Ons huis is een plaats waar we ons veilig voelen

Naar de actie »

Selecteer het passende poorttype

U kunt kiezen uit enkelwandige LTE-garagepoorten, ideaal voor vrijstaande garages die geen warmte-isolatie nodig hebben en de dubbelwandige thermisch geïsoleerde LPU-garagepoorten die bovendien nog steviger zijn en geluidsarmer bewegen. En wanneer het uiterlijk van uw huis wordt bepaald door hout komen Hörmann-garagepoorten met een massief houten vulling van het type LTH heel goed tot hun recht.

Garagen-Sectionaltor LTE 42

LTE

De enkelwandige LTE-garagepoorten zijn ideaal voor vrijstaande garages waarvoor geen warmte-isolatie nodig is.

Garagen-Sectionaltor LPU 42

LPU

Dubbelwandige stalen LPU-poorten bieden de best mogelijke isolatie. Bovendien zorgen de 42 mm dikke panelen voor een uitstekende stabiliteit en een geluidsarme loop van de poort.

Garagen-Sectionaltor LTH 42

LTH

Deuren van massief houten panelen zijn zeer geschikt voor houten huizen of gebouwen met veel houten elementen, zoals bijvoorbeeld vakwerk of gevelelementen.

Overzicht van de motieven voor stalen sectionaalpoorten LTE en LPU

S-profilering (LPU, LTE), verkeerswit RAL 9016

M-profilering (LPU, LTE), verkeerswit RAL 9016

D-profilering (LPU), verkeerswit RAL 9016

T-profilering (LPU), verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), verkeerswit RAL 9016

Cassette (LPU, LTE), verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), motief 450, verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), motief 456, verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), motief 461 met beglazing, verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), motief 457, verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), motief 462 met beglazing, verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), motief 458, verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), motief 454, verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), motief 469 met beglazing, verkeerswit RAL 9016

L-profilering (LPU), motief 481 met beglazing, verkeerswit RAL 9016

T-profilering (LPU) motief 501 met doorlopende inlays in roestvrijstalen look, houtlook (afb.) of in een RAL-kleur naar keuze

T-profilering (LPU) motief 500 met gedeelde inlays in roestvrijstalen look of houtlook (afb.)

Overzicht van de motieven voor massief houten sectionaalpoorten LTH

S-profilering, Noors grenen

M-profilering, Noors grenen

L-profilering, Noors grenen

Cassette, Noors grenen

Motief 401, Noors grenen

Motief 402, Noors grenen

Motief 403, Noors grenen

Motief 403, met natuursteen, Noors grenen

Motief 404, Noors grenen

Motief 404, met natuursteen, Noors grenen

Motief 405, Noors grenen

Motief 405, met optioneel vleugeldeurbeslag

Goede redenen om te kiezen voor garagesectionaalpoorten van Hörmann

Gelijke profileringsafstanden

Gelijke profileringsafstanden

[1] Gelijke profileringsafstanden en onzichtbare paneelovergangen bij deuren met profilering

Garagedeuren van Hörmann onderscheiden zich door een exact gelijkmatig profileringsindeling [A]. De panelen zijn zo gevormd, dat de paneelovergangen in gesloten toestand praktisch onzichtbaar blijven. Vergelijk deze eigenschappen maar eens met deuren van andere fabrikanten.

Desgewenst zijn ook de praktische zijdeuren met hetzelfde profileringsaanzicht als de garagesectionaaldeur verkrijgbaar.

[2] Ongelijkmatige profileringsafstanden [B], [C] door verschillende paneelhoogtes en zichtbare paneelovergangen bij deuren van andere fabrikanten. Zo ontstaat een onrustig deuraanzicht.

Gelijkmatige cassetteverdeling

Gelijkmatige cassetteverdeling

[3] Gelijkmatige cassetteverdeling
Voor een harmonieus totaalbeeld zijn de afstanden tussen de afzonderlijke cassetten [D] bij Hörmann-sectionaaldeuren in de hoogte precies gelijk. Dit wordt bereikt doordat de panelen over de gehele hoogte van de deur even hoog zijn. Ook de horizontale afstanden tussen de cassetten in een paneel zijn uniform. Daardoor ontstaat een gelijkmatig deuraanzicht.

Desgewenst zijn ook zijdeuren met dezelfde paneelindeling en hetzelfde aanzicht als de garagesectionaaldeur verkrijgbaar.

[4] Ongelijkmatige cassetteverdeling
[E], [F] door verschillende paneelhoogtes bij deuren van andere fabrikanten. Hierdoor onstaat een onrustig deuraanzicht.

Gelijk aanzicht van kozijn en poortblad

Gelijk aanzicht van kozijn en poortblad

Het harmonieus uiterlijk van een deur ontstaat door vele kleine details: het latei- aanpassingspaneel [1] wordt bij witte deuren en in alle oppervlakken altijd met hetzelfde aanzicht als de deurpanelen geleverd. Zo past alles perfect bij elkaar. De zijdelingse kozijnen [2] zijn standaard verkrijgbaar in een wit Woodgrain-oppervlak. Voor sectionaaldeuren in de oppervlakken Sandgrain, Silkgrain of Decograin zijn optionele kozijnbekledingen leverbaar in het oppervlak van het deurpaneel. Bij Micrograin-deuren wordt de kozijnbekleding geleverd in een glad Silkgrain-oppervlak. Ook voor sectionaaldeuren in kleur en deuren met Decograin-decors zijn optioneel bijpassende kozijnbekledingen [2] verkrijgbaar in het oppervlak en de kleur resp. het decor van de deurpanelen. Het latei-aanpassingspaneel [1] wordt bij deze deuren altijd geleverd in het oppervlak en de kleur resp. het decor van het deurpaneel.
In hetzelfde vlak liggend latei-aanpassingspaneel

In hetzelfde vlak liggend latei-aanpassingspaneel

Bij LPU-deuren is dit in hetzelfde vlak liggende latei-aanpassingspaneel de elegantste oplossing voor een onzichtbare overgang van het paneel naar het deurblad.
Als de deur dicht is, sluit het bovenste deurpaneel vlak aan met het paneel en ligt daarmee in hetzelfde vlak.

Detailgetrouwe Decograin-decors

Detailgetrouwe Decograin-decors

De uv-bestendige kunststoffoliebekleding aan de buitenzijde van de stalen panelen zorgt voor een detailgetrouwe, natuurlijke houtlook of een luxe antracietkleurige metaalachtige elegantie. Door de bijzondere bescherming van het oppervlak blijven de 6 Decograin-decors jarenlang aantrekkelijk.

Optimale en duurzame bescherming

Optimale en duurzame bescherming

De 4 cm hoge kunststof kozijnvoet die bestand is tegen bros worden, omsluit het kozijn in het roestgevoelige gedeelte en beschermt langdurig tegen mogelijke corrosie. Anders dan bij de oplossingen van andere fabrikanten bestaat deze effectieve langdurige bescherming ook bij aanhoudende wateroverlast. Samen met de vloerafdichting van de deur vormt de kozijnvoet ook optisch een geslaagde afsluiting.

Efficiënte warmte-isolatie

Efficiënte warmte-isolatie

Een goed geïsoleerde deur wordt vooral aanbevolen indien de garage in de woning geïntegreerd is. Met de Hörmann ThermoFrame kozijnaansluiting verbetert u de al goede isolatie-eigenschappen van de LPU-deur. Het samen met het deurkozijn eenvoudig te monteren zwarte kunststof profiel zorgt voor de thermische onderbreking tussen kozijn en metselwerk en verbetert de isolatie met tot wel 15 %*. De optionele ThermoFrame kozijnaansluiting is verkrijgbaar voor alle Hörmann-sectionaaldeuren.

* Bij de dubbelwandige garagesectionaaldeur LPU met afmetingen 5000 × 2125 m

Praktijkgerichte oplossingen

Praktijkgerichte oplossingen

Voor de comfortabele personendoorgang in uw garage verdient een loopdeur zonder drempel aanbeveling. Zo kunt u fietsen of tuingereedschap uit uw garage halen, zonder uw garagedeur te openen.
Het roestvrijstalen vloerprofiel is slechts 10 mm hoog in het midden en 5 mm aan de randen. Dat vereenvoudigt het overrijden en verkleint het risico op struikelen.

Vanzelfsprekend meer veiligheid

Vanzelfsprekend meer veiligheid

Ongenode gasten maken met de automatische sectionaaldeuren van Hörmann nauwelijks kans. Als de garagedeur gesloten is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail, is direct stevig vergrendeld en tegen optillen beveiligd. Deze gepatenteerde deurvergrendeling is volledig mechanisch en werkt dus ook zonder elektrische voeding, in tegenstelling tot de aandrijvingen van veel andere fabrikanten.

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

Het bidirectionele en zeer veilig gecodeerde radiosysteem BiSecur voor aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken, staat voor een toekomstgerichte techniek, voor een comfortabele en veilige bediening van garagedeuren, inrithekken, verlichting en meer.

De nieuw ontwikkelde, extreem veilige BiSecur- coderingsprocedure met een stabiele, storingsvrije reikwijdte, biedt u de zekerheid dat malafide personen uw radiosignaal niet kunnen kopiëren. Deze coderingsprocedure werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit Bochum en is net zo veilig als onlinebanking.

Eenvoudig opvragen van de poortpositie

Eenvoudig opvragen van de poortpositie

Comfortabel en veilig

U hoeft nooit meer bij weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur gesloten is. Met slechts één druk op de toets van de handzender HS 5 BS ziet u, aan de kleur van de geïntegreerde LED, of de garagedeur gesloten is. Naar believen kunt u door een volgende druk op de toets* de deur sluiten.

* Bij bediening zonder zicht op de deur is een extra fotocel vereist.

Stijlvol design

Stijlvol design

De exclusieve BiSecur-handzenders overtuigen niet alleen door het design in zwart of wit, maar ook door de elegante vorm, waardoor ze heel prettig in de hand liggen.

De Hörmann BiSecur-handzenders met optioneel hoogglansoppervlak in pianolak-look zijn voor hun exclusieve design door een internationale jury onderscheiden met de gerenommeerde „reddot design award”.

Fotogalerij

Garagen-Sectionaltor in Edelstahl-Optik

T-profilering

Motief 500 met gedeelde inlays in roestvrijstalen look, in RAL 7016

Garagen-Sectionaltor in Silkgrain Steingrau

T-profilering

In Silkgrain steengrijs RAL 7030, motief 501 met doorlopende inlays in houtlook

Garagen-Sectionaltor Massivholztor

Deurmotief 405

Massief houten garagedeur, wit gelakt door de klant, met vleugeldeurbeslag en sierhandgrepen

Garagen-Sectionaltor in Decograin Rosewood

M-profilering

In Decograin Rosewood

Garagen-Sectionaltor in Silkgrain Anthrazitgrau

T-profilering

In Silkgrain antracietgrijs RAL 7016, motief 500 met gedeelde inlays in houtlook

Garagen-Sectionaltor in Woodgrain Tannengrün

S-profilering

In Woodgrain dennengroen RAL 6009

Garagen-Sectionaltor in Woodgrain Anthrazitgrau

Cassetten

In Woodgrain antracietgrijs RAL 7016

Garagen-Sectionaltor in Anthrazitgrau

M-profilering

In antracietgrijs, RAL 7016, aluminium ThermoSafe-voordeur motief 565 van Hörmann, in antracietgrijs, RAL 7016 met optionele zijdelen en bovenlicht

Garagen-Sectionaltor in Decograin Golden Oak

Cassetten

In Decograin Golden Oak

Andere klanten hadden ook belangstelling voor
Folders
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Hörmann garagesectionaalpoorten geruststellend veilig

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Bekijk hier het duel!