Berry-Schwingtore

Berry-kantelpoorten

Acties bij Hörmann!

Hörmann zet de puntjes op de ö voor u! Kiezen voor Hörmann is kiezen voor een uitgebreid dealernetwerk, duitse kwaliteit, de beste service, veiligheid, ...

Geniet van onze opendeurdagacties. Kom naar onze showrooms en doe nu uw voordeel tot 400 EUR!

Ontdek de acties hier »

Jarenlang bewezen kwaliteit in een mooi design

Alles spreekt voor het origineel: kwaliteit en veiligheid, uiterlijk en comfort en de geperfectioneerde techniek. In elke Berry-kantelpoort van Hörmann zit de ervaring van meer dan 50 jaar knowhow in het maken van garagepoorten.
Door de grote verscheidenheid van motieven is voor iedere woning de gewenste poort te vinden.

Berry-Swingtor

Overzicht van de motieven voor stalen garagepoorten

Motief 902, verkeerswit, RAL 9016

Motief 941, verkeerswit, RAL 9016

Motief 957, verkeerswit, RAL 9016

Motief 990, verkeerswit, RAL 9016

Motief 968, verkeerswit, RAL 9016

Motief 984, verkeerswit, RAL 9016

Motief 985, verkeerswit, RAL 9016

Motief 971, verkeerswit, RAL 9016

Motief 973, verkeerswit, RAL 9016

Motief 975, verkeerswit, RAL 9016

Motief 977, verkeerswit, RAL 9016

Motief 979, verkeerswit, RAL 9016

Motief 913, verkeerswit, RAL 9016

Motief 914, verkeerswit, RAL 9016

Motief 988, verkeerswit, RAL 9016

Motief 903, verkeerswit, RAL 9016

Motief 904, verkeerswit, RAL 9016

Overzicht van de motieven voor massief houten poorten

Motief 925, Noors grenen

Motief 927, Noors grenen

Motief 931, Noors grenen

Motief 933, Noors grenen

Motief 937, Noors grenen

Motief 934, Noors grenen

Motief 936, Noors grenen

Motief 905, Noors grenen

Kantelpoorten en uw garage

Kantelpoorten worden al jarenlang gebruikt voor garages en zijn een goede oplossing voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld uw auto of fietsen. Een garagekanteldeur bestaat uit een enkele grote plaat, die met behulp van een veer naar boven wordt gekanteld, zodat de kantelpoort horizontaal tegen het plafond wordt geschoven wanneer deze wordt geopend. Kantelpoorten zijn niet alleen een ideale oplossing voor woningen, maar kunnen door verschillende ventilatieopeningen in het deurblad voor verluchting ook heel goed gebruikt worden als veilige afsluiting van individuele parkeerplaatsen in een collectieve garage.

Kantelpoort: prijs en mogelijkheden

Wilt u een nieuwe garagepoort en twijfelt u tussen kantelpoorten en sectionaalpoorten? Een garage kantelpoort is vaak een goede keuze wanneer u een nieuwe garagepoort wilt laten installeren, maar daar iets minder geld in wilt investeren, of wanneer u simpelweg niet de behoefte hebt aan een sectionaalpoort. Bij kantelpoorten hoeft u niet meer te denken aan de onhandige traditionele garagepoorten van vroeger. Deze poorten zijn tegenwoordig uitgerust met verschillende beveiligingen en functies. U kunt voor extra gemak bijvoorbeeld uw kantelpoort uitbreiden met een exclusieve handzender, zodat u niet meer de auto uit hoeft om deze te openen. Moet u vaak in de garage zijn, zonder dat u helemaal de kantelpoort wilt openen? Dan kunt u bovendien voor een poort met loopdeur kiezen, zodat u toch snel uw garage kunt betreden.

De kantelpoorten van Hörmann

De kantelpoorten van Hörmann zijn uniek in techniek en innovatie. De Berry kanteldeur beantwoordt al uw design- en kwaliteitseisen en is het product van jarenlange ontwikkeling. De kantelpoort beschikt over een zeer hoge veiligheidsuitrusting. Door de beschermkappen over de hefarmen en een flexibele kunststoflijst die zich tussen de omlijsting en het deurblad bevindt, in combinatie met een geringe afstand tussen de veerwindingen, wordt het risico op knelling of inklemming minimaal. Een Hörmann kanteldeur is bovendien erg duurzaam. Wanneer het ooit zou voorvallen dat na vele jaren één van de veren aan de hefarm wel zou breken, dan houden de andere intacte veren de deur alsnog vast, waardoor deze niet neervalt en/ of verder wordt beschadigd. Bent u bang dat u inbrekers een kans geeft met een kantelpoort? Het unieke draaigrendelslot systeem van Hörmann zorgt er bovendien dat het optillen van het deurblad voor inbrekers praktisch onmogelijk wordt. Wilt u meer informatie over Hörmann kantelpoorten, onderdelen of een van onze producten? Bekijk onze online folders, contacteer ons of ga langs bij een dealer .

 

 

Goede redenen om te kiezen voor Berry-kantelpoorten van Hörmann

Rondom beschermd door slimme details

Rondom beschermd door slimme details

Flexibele beschermkappen en beschermlijsten

Toonbeeld van de hoge veiligheidsuitrusting van de Berry-kanteldeuren zijn de flexibele beschermkappen over de hefarmen en de flexibele kunststoflijsten tussen deurblad en kozijn. Deze verminderen het risico op het per ongeluk knellen of inklemmen. Alleen de kanteldeuren van Hörmann hebben een dergelijke hoge veiligheidsnorm.

Duurzaam en optimaal beveiligd

Duurzaam en optimaal beveiligd

Veiligheid met meervoudig verensysteem

Wanneer ooit na vele jaren één van de veren aan de hefarm zou breken, dan houden de andere intacte veren de deur vast. Zo is de deur betrouwbaar tegen neervallen beveiligd. De afstand tussen de veerwindingen is daarbij zo gering, dat ook kindervingers er vrijwel niet tussen gekneld kunnen raken.

Gebruiksvriendelijk bij het openen en sluiten

Gebruiksvriendelijk bij het openen en sluiten

Veilig geopend

Wanneer de deur volledig is geopend, wordt ze tegen de aanslag afgeremd en komt ze in de eindeloopbeveiliging veilig tot stilstand.

Comfortabel gesloten

De speciaal gevormde hefarm drukt het deurblad bij het sluiten vast tegen het kozijn en de deur trekt zichzelf dicht. Zo onstaan er geen kieren tussen deurblad en kozijn.

Veilig door innovatieve vergrendeling

Veilig door innovatieve vergrendeling

Betere inbraakbeveiliging

Het unieke draaigrendelslot van de Hörmannkanteldeuren vergrendelt de deurbladhoeken stevig aan het kozijn en sluit daarmee de deur veel betrouwbaarder dan bij gewone stangenvergrendelingen. Optillen van de deur is hierdoor vrijwel onmogelijk. Met een optionele uitbreidingsset, die u eenvoudig zelf kunt monteren, kunt u de deur bovendien ook nog vergrendelen aan de bovenkant van het kozijn.

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

Het bidirectionele radiosysteem BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek die zorgt voor een comfortabele en veilige bediening van garagedeur- en poortopeners, deuropeners, verlichting en meer.
Deze door Hörmann ontwikkelde, extreem veilige BiSecur-coderingsprocedure met een stabiele, storingsvrije reikwijdte biedt u de zekerheid dat malafide personen uw radiosignaal niet kunnen kopiëren. Het systeem werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Duitse Ruhr-universiteit in Bochum en door onafhankelijke testinstituten.

Comfortabel opvragen van de deurpositie

Comfortabel opvragen van de deurpositie

U hoeft nooit meer bij weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur gesloten is. Met slechts één druk op de toets van de handzender HS 5 BS ziet u, aan de kleur van de geïntegreerde LED, of de garagedeur gesloten is. Desgewenst kunt u de deur sluiten door nogmaals op de toets* te drukken. Comfortabeler en veiliger kunt u uw deur niet sluiten.

Met onze nieuwe app** kunt u in combinatie met de Hörmann BiSecur-gateway, uw Hörmann aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken, uw Hörmann-voordeur*** en andere toestellen gemakkelijk aansturen via smartphone of tablet.

* Bij bediening zonder zicht op de deur is een extra fotocel vereist.
** Voor iOS en Android besturingssystemen
*** Met speciale uitrusting

Stijlvol design

Stijlvol design

De exclusieve BiSecur-handzenders overtuigen niet alleen door het design in zwart of wit, maar ook door de elegante vorm, waardoor ze heel prettig in de hand liggen.

De Hörmann BiSecur-handzenders met optioneel hoogglansoppervlak in pianolak-look zijn voor hun exclusieve design door een internationale jury onderscheiden met de gerenommeerde „reddot design award”.

Fotogalerij

Berry-Schwingtore Verkehrsweiß RAL 9016

Stalen poort motief 902

Verkeerswit RAL 9016

Berry-Swingtor mit bauseitiger Füllung

Motief 905

Met vulling door de klant

Berry-Swingtor Nordische Fichte

Massief houten poort motief 933

Noors grenen

Berry-Schwingtore Decograin Golden Oak

Stalen poort motief 973

Decograin Golden Oak

Berry-Schwingtore Tannengrün RAL 6009

Stalen poort motief 990

Dennengroen RAL 6009

Berry-Swingtor Nordische Fichte Tannengrün

Massief houten poort motief 925

Noors grenen dennengroen

Folders
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Hörmann garagesectionaalpoorten geruststellend veilig