Seiten-Sectionaltor

Zijdelingse garagesectionaalpoort

Acties bij Hörmann!

Hörmann zet de puntjes op de ö voor u! Kiezen voor Hörmann is kiezen voor een uitgebreid dealernetwerk, duitse kwaliteit, de beste service, veiligheid, ...

Geniet van onze opendeurdagacties. Kom naar onze showrooms en doe nu uw voordeel tot 400 EUR!

Ontdek de acties hier »

De poort voor bijzondere inbouwsituaties en eisen

Zijdelingse garagesectionaalpoorten van Hörmann vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties. Anders dan de kantel-, sectionaal- en garagerolpoorten gaat dit poortsysteem niet naar boven open, maar naar de zijkant. Een belangrijk voordeel wanneer het plafond van de garage vrij moet blijven om bijv. een surfplank aan op te hangen of wanneer het garagepoortblad om constructieve redenen (afvoerpijpen, schuin dak, lage latei) niet onder het plafond kan worden geleid of bevestigd.

De 42 mm dikke, met polyurethaan volgeschuimde sandwichpanelen overtuigen door een zeer goede geluids- en warmte-isolatie evenals een hoge stabiliteit van het poortblad en een geluidsarme loop van de poort.

Seiten-Sectionaltor in Titan Metalic CH703

L-profilering

In Titan Metalic CH703

Overzicht van de motieven

Kies uw favoriete poort uit zeven deurmotieven – van de elegante M- en L-profileringen, het klassieke cassetteaanzicht tot de exclusieve design-motieven met beglazing en roestvrijstalen applicaties.

Seiten-Sectionaltor M-Sicke Verkehrsweiß RAL 9016

M-profilering

Verkeerswit RAL 9016

Seiten-Sectionaltor L-Sicke Verkehrsweiß RAL 9016

L-profilering

Verkeerswit RAL 9016

Seiten-Sectionaltor Kassette Verkehrsweiß RAL 9016

Cassetten

Verkeerswit RAL 9016

Seiten-Sectionaltor L-Sicke Motiv 461 Verkehrsweiß RAL 9010

L-profilering, motief 461

Verkeerswit RAL 9016

Seiten-Sectionaltor L-Sicke Motiv 462 Verkehrsweiß RAL 9016

L-profilering, motief 462

Verkeerswit RAL 9016

Seiten-Sectionaltor L-Sicke Motiv 469 Verkehrsweiß RAL 9016

L-profilering, motief 469

Verkeerswit RAL 9016

Seiten-Sectionaltor L-Sicke Motiv 481 Verkehrsweiß RAL 9016

L-profilering, motief 481

Verkeerswit RAL 9016

De keuze is aan u

Geef uw garagepoort heel individueel en naar eigen wens vorm.
U kunt kiezen uit maximaal 4 oppervlakken die u qua kleur aan het uiterlijk van uw huis kunt aanpassen. Bovendien kunt u een keuze maken uit 15 voorkeurkleuren met dezelfde prijs, ca. 200 RAL-kleuren en 3 Decograin-decors. Om ervoor te zorgen dat u lang plezier heeft van uw nieuwe garagepoort zijn de oppervlakken van onze poorten optimaal beschermd tegen roest. Verzinkt materiaal en een hoogwaardige polyestergrondlaag aan beide zijden van de poort laten de regen afparelen.

Seiten-Sectionaltor Oberfläche Woodgrain

Woodgrain

Bij het voordelige, robuuste Woodgrain-oppervlak met natuurgetrouw zaagsnedemotief kunnen door het reliëf kleine krassen probleemloos worden hersteld.

Seiten-Sectionaltor Oberfläche Sandgrain

Sandgrain

Het fijngestructureerde Sandgrain-oppervlak voor de prijsbewuste opdrachtgever is zeer geschikt voor moderne huizen.

Seiten-Sectionaltor Oberfläche Silkgrain

Silkgrain

Het extra gladde Silkgrain-oppervlak is door het luxe poortaanzicht eerste keus bij moderne architectuur.

Seiten-Sectionaltor Oberfläche Decograin

Decograin

De Decograin-oppervlakken geven uw sectionaalpoort een detailgetrouwe, markante houtlook of een luxe antracietkleurige metallic-elegantie.

Een nieuwe zijdelingse sectionaalpoort

Soms is het niet mogelijk om voor een normale sectionaalpoort te kiezen, omdat u bijvoorbeeld niet voldoende plek hebt bij het plafond. Met een nieuwe zijdelingse sectionaalpoort is dit voortaan totaal geen probleem meer. Voor de zijwaartse of horizontale sectionaaldeur kiest u bovendien tevens als u bijvoorbeeld uw garage ook als fietsenstalling gebruikt en deze niet continu wilt openen als u met de fiets naar binnen of buiten loopt. Deze deur is dan praktisch omdat de deur veel lichter over de rails loopt dan de andere garagepoorten. Daardoor is deze eenvoudig te openen en sluiten en de deuropening aan te passen in de breedte die u wenst. Wilt u dus niet met de gehele auto naar binnen of buiten, kunt u deze ook slechte een stukje opendoen, zodat u net met de fiets naar buiten kunt lopen. U hebt bij de zijwaartse sectionaaldeur dus ook geen extra inloopdeur nodig voor uw garage.

Designmogelijkheden zijdelingse sectionaalpoorten

Wanneer u besluit om een nieuwe zijdelingse garagedeur te laten installeren, dan komt het kiezen van kleuren en een design ook zeker om de hoek kijken. Het aanzicht van uw zijdelingse sectionaaldeur wordt beïnvloedt door het juiste palet aan verfkleuren, verschillende motieven en natuurlijk hoe dit geheel aansluit op de rest van uw woning. Wanneer u voor de juiste kleuren en motieven kiest, kan er een exclusieve uitstraling gecreëerd worden. Wilt u geen stalen zijdelingse sectionaalpoort voor een moderne woning, maar in plaats daarvan liever uw huis een klassieke of romantische uitstraling geven? Er zijn tegenwoordig ook bijvoorbeeld motieven van massief hout, voor een natuurlijker aanzicht. Met de ruime keuze aan mogelijkheden past u uw lpoort helemaal aan naar eigen wens.

Een zijdelingse garagepoort van Hörmann

Hörmann ontwikkelt en produceert alle componenten van de sectionaalpoorten geheel zelf, zodat er een samenhangend en duurzaam geheel komt van optimale kwaliteit. Met een zijdelingse sectionaalpoort kiest u niet alleen voor groen voor uw garage en uw huis; 40% van de energiebehoefte van het ontwikkelen en produceren van uw Hörmann garagedeur bestaat uit ecostroom en dit wordt continu verhoogd. Hebt u vragen over zijdelingse garagedeuren of een van de andere producten die wij hebben ontwikkeld? Lees onze online folders voor de uitgebreide product- en systeeminformatie, of neem contact met ons op voor aanvullende vragen. 

 

 

 

Goede redenen om te kiezen voor de zijdelingse garagesectionaalpoort van Hörmann

Licht, rustig, nauwkeurig

Licht, rustig, nauwkeurig

Dubbele looprollen

De met polyurethaan volgeschuimde sandwichpanelen, 42 mm dik, worden bovenaan door stabiele dubbele looprollen en onderaan in een afgeronde vloerrail veilig en nauwkeurig geleid. Door de open constructie van de vloerrail, ook aan de uiteinden, kan deze gemakkelijk worden gereinigd.42-mm-thick panels with PU foam infill are guided safely and precisely at the top by stable twin rollers and at the bottom in a rounded floor rail. The floor rail is easy to clean, as it is open on both ends.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Vingerklembeveiliging binnen en buiten

De optimaal aangepaste vorm van de deurpanelen en de scharnieren aan de paneelovergangen voorkomt dat vingers gekneld raken.

Dubbele uitschakelautomaat

De betrouwbare uitschakelautomaat is zowel bij het openen als bij het sluiten van de deur functioneel. Bij contact met onvoorziene hindernissen, binnen het openingsbereik en aan de muurgeleiding, stopt de deur onmiddellijk. Zo worden personen beschermd tegen verwondingen en worden voertuigen of voorwerpen niet beschadigd.

Automatisch

Automatisch

Sneller in de garage

Voor de personendoorgang kunnen zijdelingse garagesectionaaldeuren, ook gedeeltelijk, snel en eenvoudig worden geopend. Zo komt u sneller in uw garage om er bijvoorbeeld uw fiets uit te halen.

Meer comfort met de automatische gedeeltelijke opening van de deur

Bij deuren met aandrijving kan de breedte van de personendoorgang individueel worden ingesteld. De deur wordt bediend met uw handzender of met de deurhandgreep voorzien van een radiomodule (optioneel).

Doorlopende vloerafdichting

Doorlopende vloerafdichting

  • standaard vloerrail
  • doorlopende vloerafdichting
  • barrièrevrije toegang
  • waterdichtheid klasse 2
  • luchtdoorlatendheid klasse 2

 

 

Fotogalerij

Seiten-Sectionaltor M-Sicke in Verkehrsweiß RAL 9016

M-profilering

In verkeerswit RAL 9016

Seiten-Sectionaltor Kassette in Decograin Golden Oak

Cassetten

In Decograin Golden Oak

Seiten-Sectionaltor L-Sicke im Hörmann Farbton CH 703

L-profilering

Motief 461, in de Hörmann-kleur CH 703

 

Folders
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Hörmann garagesectionaalpoorten geruststellend veilig