Architectenprogramma

Met het Hörmann-architectenprogramma kunt u snel en comfortabel, met slechts enkele muisklikken, individuele bestekteksten uitwerken, en van de tekeningen van de Hörmann-producten gebruikmaken. Door de moderne en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface kunt u nu nog gemakkelijker ontwerpen met Hörmann-producten. Een duidelijke bedieningsstructuur via vervolgkeuzemenu's en symbolen evenals de zoekfunctie bieden u snel toegang tot bestekteksten en tekeningen (DWG en PDF-formaat) van meer dan 550 Hörmann-producten. Fotorealistische afbeeldingen vullen de informatie van veel producten aan.

Online-versie

Architectenprogramma als online-versie

Met de nieuwe online-versie kunt u het architectenprogramma gebruiken onder de besturingssystemen Windows, MAC en Android. Of het nu is op uw smartphone, tablet, laptop of uw computer op kantoor, met een bestaande internetverbinding kunt u op elk moment gegevens uit het programma opvragen..

 

Naar de online-versie

Offline-versie

Architectenprogramma als offline-versie

De vertrouwde offline-versie van het architectenprogramma blijft tot uw beschikking staan.U kunt het downloaden of gratis via de post bestellen. Het hoeft niet te worden geïnstalleerd. Onder Windows kan het ook worden gebruikt in uw netwerk. Dankzij de update-service blijft u altijd up-to-date.

Naar de offline-versies

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be