Garagentore

Modern en elegant

Garagepoorten

Garagesectionaalpoorten

Sectionaalpoorten gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaalpoorten kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kantelpoorten. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.


Naar de garagesectionaalpoorten

Berry-kantelpoorten

Dé klassieker sinds 1952 onder de garagepoorten biedt niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar kan door de grote verscheidenheid van deurvullingen precies op de architectuur van de woning worden afgestemd.


Naar de Berry-kantelpoorten

Rollmatic-garagerolpoort

Garagerolpoorten gaan verticaal open en hebben nauwelijks ruimte nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. De vorm van de garageopening speelt bij de inbouw geen rol. Of het nu gaat om rechthoekige of afgeschuinde dagopening, met segment- of rondboog.


naar de garageroldeur RollMatic

Zijdelingse garagesectionaalpoort

De zijdelingse garagesectionaalpoort biedt veel voordelen:veel ruimte onder het plafond van de garage. Dankzij het zijwaarts openen blijft de ruimte onder het plafond van de garage volledig beschikbaar. Zo kunnen hier bijv. surfplanken of kano's worden opgeborgen. Dankzij de constructiewijze kan de zijdelingse garagesectionaalpoort ook bij moeilijke inbouwsituaties zoals een schuin dak worden toegepast.


Naar de zijdelingse garagesectionaalpoort

Poort met aluminium omramingen ART 42

Poorten met aluminium omramingen worden vaak gebruikt als er meer licht nodig is in de garage of een betere ventilatie in de garageboxen van collectieve garages. De gelijkmatige indeling van de beglazingspanelen of optioneel ook van de beglazingsvelden zorgt voor een harmonieus poortaanzicht en laat meer licht door in de garage.

naar poort met aluminium omramingen

Garagedraaivleugeldeur DFT 42

Bij een 2-vleugelige garagedraaivleugeldeur kunnen naar keuze beide deurvleugels worden geopend of slechts één deurvleugel. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de fiets uit de garage halen zonder de hele deur te openen, wat comfortabele toegang tot de garage mogelijk maakt en op de lange termijn veel tijd bespaart.

naar garagedraaivleugeldeur

Garagezijdeuren

Zijdeuren zijn altijd heel praktisch, wanneer u snel voorwerpen uit de garage wilt halen zonder de garagepoort te willen openen. Of wanneer uw tweede auto vanwege een korte oprit vlak vóór de garagepoort staat en de toegang tot de poort versperd is. Bij vrijwel ieder garagepoortmotief en -type is bij Hörmann een passende zijdeur verkrijgbaar. Zo vormen garagepoort en zijdeur een harmonieuze eenheid.

Naar de garagezijdeuren

Goede redenen om te kiezen voor Hörmann-garagepoorten

Merkkwaliteit uit Duitsland

Merkkwaliteit uit Duitsland

Alle garagedeur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd.

Producten voor generaties

Producten voor generaties

Duurtests onder reële omstandigheden zorgen voor uitgekiende serieproducten in Hörmann-kwaliteit.

Toekomst in het vizier

Toekomst in het vizier

Hörmann loopt met het goede voorbeeld voorop. Daarom dekt de onderneming zijn energiebehoefte voor 100% uit ecostroom.

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be