Innovatief en veelzijdig

Industriepoorten

Industriële sectionaalpoorten

Deze ruimtebesparende deursystemen passen zich door hun verschillende beslagtypes aan elk industriegebouw aan. Dat zorgt bij nieuwbouw en renovatie voor zekerheid bij het ontwerp. Hörmann biedt u op maat gesneden oplossingen voor iedere toepassing: van garagepoorten met loopdeur zonder drempel voor een comfortabele doorgang tot poorten voorzien van een volledige, krasvaste Duratec-beglazing.

 

Naar de industriële sectionaalpoorten

Snellooppoorten

Hörmann-snellooppoorten worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor verbetering van de klimaatregeling en voor energiebesparing. Uw voordeel: de SoftEdge-technologie met geïntegreerde anti-crash/aanrijbeveiliging maken flexibele snellooppoorten zeer veilig en rendabel. Voor een hoge warmte-isolatie is de snelle HS 7030 PU-spiraalrolpoort met dubbelwandige isolatiepanelen volgeschuimd met polyurethaan zeer geschikt als buitenpoort.

Naar de snellooppoorten

Rolpoorten en rolhekken

Door hun eenvoudige constructie met maar een paar componenten zijn rolpoorten zeer rendabel en robuust. Al naargelang de eisen kunt u verschillende poortpantser- en uitrustingsvarianten kiezen. Een zeer rendabele oplossing voor halopeningen met een geringe openingsfrequentie biedt de SB-rolpoort met innovatieve trekverentechniek. De Decotherm S-rolpoort is de juiste keus voor de dagelijkse bedrijvigheid in de logistiekbranche.

 

Naar de rolpoorten en rolhekken

Dockequipment

Bij Hörmann ontvangt u alle componenten van uw laad- en losstation uit één hand: docklevellers, dockshelters, voorzetsluizen en parkeerbuffers. De uit eigen ontwikkeling en productie afkomstige Hörmann-producten zijn optimaal op elkaar afgestemd en maken een vlekkeloos laad- en losproces mogelijk.

 

Naar het dockequipment

Garagepoorten voor collectieve garages

Door de voortdurend groeiende behoefte aan parkeerruimte in steden en dichtbevolkte gebieden worden collectieve garages en parkeergarages steeds belangrijker. Vaak worden deze garages gebouwd in zones met een gemengde woning- en bedrijfsbebouwing. Daardoor groeit de vraag naar zeer geluidsarme deursystemen. Speciaal voor dit toepassingsgebied biedt Hörmann volledig op elkaar afgestemde systemen die bestaan uit deuren en aandrijvingen.

 

Naar de garagepoorten voor collectieve garages

Pendelpoorten en strokengordijnen

Hörmann Flex-strokengordijnen zijn uitermate geschikt als voordelige afsluiting van grote halopeningen. De slijtvaste PVC-stroken sluiten goed en openen alleen over de breedte van het voertuig of de lading.
Hörmann Flex-pendelpoorten zijn ontworpen voor gebruik binnenin gebouwen waar sprake is van normaal heftruckverkeer. Deze pendelpoorten worden voor een eenvoudige montage compleet voorgemonteerd geleverd.

 

Naar de pendelpoorten en strokengordijnen

Sporthalpoorten

Sporthalpoorten vormen de scheiding tussen hal en toestelruimtes in sporthallen en multifunctionele hallen. De Hörmann-sporthalpoort voldoet aan de ongevalpreventievoorschriften 'Scholen' van de wettelijke ongevallenverzekering GUV‑V S 1. Het poortblad werd getest op balcontactveiligheid conform de norm DIN 18032-3. Als toonaangevende producent in Europa van garage- en industriepoorten, deuren, kozijnen en aandrijvingen, zien wij het als onze taak onze klanten een hoge product- en servicekwaliteit te bieden. Op de internationale markt bepalen wij daarmee de norm.

 

Naar de sporthalpoorten

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be

Eisen voor industriepoorten

Residentiële poorten moeten voldoen aan de Europese normen. Deze normen betreffen prestatie- en veiligheidseisen voor poorten en deuren en horen er voor te zorgen dat er een veilige doorgang kan worden gewaarborgd in de desbetreffende omgeving. Deze normen liggen voor industriële garagepoorten hoger dan voor residentiële poorten, omdat ze frequenter worden gebruikt dan de garagepoort voor thuisgebruik en vaak op een andere manier worden gebruikt. Een industriepoort moet dan ook extra gebruiksvriendelijk, snel en veilig zijn.

Verschillende industriële schuifpoorten

Er zijn verschillende soorten gecertificeerde industriedeuren voor verschillende wensen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale deursystemen voor parkeergarages die creatieve oplossingen bieden gericht op het verwezenlijken van een optimale verkeersstroom. Wilt u een zacht lopend deursysteem omdat u een pand hebt in een zone waar ook woningen staan? Dan is het goed om te kijken naar garages met een zogenaamde softstart en softstop aandrijvingen. Voor ruime mogelijkheden kiest u voor de sectionaalpoort. Door de loodrechte opening van de garagepoort, wordt er meer ruimte vrijgelaten aan beide kanten van de deuropening. De panelen worden op eenvoudige wijze en afhankelijk van uw situatie en keuze, op verschillende mogelijke manieren bij het plafond opgeborgen.

Wilt u een oplossing die geschikt is voor zowel buitengebruik als binnen gebruik?  Snelloopdeuren zorgen voor de optimalisatie van de verkeersstroom en verbetering van de klimaatregeling en resulteert dus in energiebesparing in gebouwen. Er zijn verticaal en horizontaal openende transparante deuren met een flexibel deurblad, die voor snelheid en overzichtelijkheid zorgen binnen het bedrijf. De snelloopdeur is voornamelijk in het leven geroepen om de isolatie te verbeteren en tegelijkertijd uw dagelijkse activiteiten en materiaalstromen te optimaliseren. Dit geldt ook voor het strokengordijn. Dit is de oplossing voor binnen en buiten met het oog op minimaal energieverlies en zeer geschikt bij zeer intensief verkeer.

Industrie poorten van Hörmann

Hörmann biedt verscheidene industrie deuren op het gebied van minimaal energieverlies en een snelle, veilige en efficiënte bedrijfsdoorgang. Het gehele assortiment is conform aan de Europese normen voor industriepoorten en het doel van Hörmann is om telkens een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing te bieden voor een efficiënt bedrijfsleven. Hörmann biedt volledig zelf ontwikkelde, geproduceerde en daardoor op elkaar afgestemde onderdelen en systemen. Wilt u meer informatie over de industriepoorten van Hörmann? De folders geven u meer inzicht over de verschillende industriepoorten en bijpassende systemen. Ook kunt u voor vragen terecht bij een van de Hörmann-dealers bij u in de buurt.