PortaMatic-binnendeuraandrijving

Voor barrièrevrij en comfortabel wonen

Met de PortaMatic-deuraandrijving van Hörmann kan het openen en sluiten stalen binnendeuren heel eenvoudig automatisch worden uitgevoerd met een handzender of schakelaar. Of men nu lichamelijk beperkt is of gewoon meer comfort wenst – deze techniek zal het dagelijks leven gemakkelijker maken. De PortaMatic-deuraandrijving is optimaal geschikt voor deuren in privéwoningen en in openbare gebouwen. Deze deuraandrijving wordt gekenmerkt door talrijke handige functies en instelmogelijkheden, en door het uiterst lage stroomverbruik. Bovendien is de PortaMatic tot wel 25% voordeliger dan vergelijkbare deuraandrijvingen.

Innentür automatisch per Handsender bedienen

Barrièrevrij wonen en werken

Pas uw woning aan uw behoeften aan

Pas uw woning aan uw behoeften aan

Wilt u ondanks lichamelijke beperkingen toch mobiel blijven? De PortaMatic-aandrijving voor kamerdeuren geeft u een stuk levenskwaliteit terug, doordat deze helpt u zonder hulp van derden binnenshuis voort te bewegen.

Comfortabel leven

Comfortabel leven

Draag vanaf nu steeds volle dienbladen, zware bierkratten of al uw inkopen zonder problemen overal naartoe. Ook wanneer u de automatische PortaMatic-deuraandrijving niet om gezondheidsredenen nodig hebt, wilt u deze comfortabele oplossing gegarandeerd nooit meer missen!

Grenzeloos werken

Grenzeloos werken

Grenzeloos werken is tegenwoordig erg belangrijk. Dit belang zal in de toekomst enkel maar toenemen. De PortaMatic-deuraandrijving kan op elke werkplek in alle niet-openbare zones worden geïntegreerd, en zorgt voor een optimaal comfort, ook bij het werk.

Deuren hygiënisch bedienen

Deuren hygiënisch bedienen

In kantoren is het gevaar voor besmetting onder medewerkers uiterst hoog aan deuren van sanitaire ruimtes. In combinatie met een contactloze schakelaar zorgt de PortaMaticdeuraandrijving voor een maximale bescherming tegen ziektekiemen en bacteriën en geeft ze u zo een veilig gevoel.

Goede redenen om te kiezen voor PortaMatic-deuraandrijvingen van Hörmann

Veilige deurbediening

Veilige deurbediening

Veiligheid en comfort zijn bij Hörmann onlosmakelijk verbonden. Onze PortaMaticdeuraandrijving opent uw deuren met soft-start en soft-stop en functioneert fluisterstil. Deurbewegingen worden met minimale kracht uitgevoerd en bieden zo een optimale zekerheid. Een licht contact is al voldoende om de deurbeweging te stoppen.

Innovatief draadloos systeem

Innovatief draadloos systeem

Wij blijven met u meedenken, waar anderen het allang hebben opgegeven. Met ons innovatief draadloos systeem BiSecur kunt u de deuraandrijving veilig en comfortabel bedienen via de handzender of de draadloze binnendrukknop, en kunt u bovendien opvragen of de deur geopend of gesloten is*. Op die manier moet u niet het hele huis doorrennen om te controleren of alle binnendeuren gesloten zijn. En omdat voor ons uw optimaal comfort centraal staat, kunt u met uw handzender of uw draadloze binnendrukknop niet enkel uw deuren openen en sluiten, maar ook de geïntegreerde LED-verlichting bedienen.

Eenvoudige montage, eenvoudige aansluiting

Eenvoudige montage, eenvoudige aansluiting

De PortaMatic maakt u het leven gegarandeerd gemakkelijker. De montage op zich is al bijzonder eenvoudig. De aandrijving wordt boven de deur of op het kozijn bevestigd. De geleidingsrail kan gemakkelijk op het deurblad worden gekleefd, en kan indien nodig opnieuw worden verwijderd zonder sporen na te laten. Vooral in huurwoningen of bij gladde glasdeuren is dit bijzonder handig! De PortaMatic wordt eenvoudig via een stopcontact aangesloten. Voor een probleemloze aansluiting zijn de kabels van onze aandrijvingen 3 m lang. Uiteraard kan ook uw Hörmann-partner deze aandrijving vakkundig voor u installeren.

Optische en akoestische comfortfuncties

Optische en akoestische comfortfuncties

Wij zijn van mening dat het extra comfort en de grotere veiligheid het verschil maken. Daarom hebben wij de PortaMaticdeuraandrijving uitgerust met enkele nuttige extra functies. Zo wordt het openen en sluiten van de deur al aangekondigd door een akoestisch signaal en door de geïntegreerde LED-verlichting, nog voor de deur enige beweging heeft gemaakt. De verlichting zorgt bovendien tijdens duisternis of bij slecht verlichte deuringangen voor een optimale veiligheid.

Folders
Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be