Functionele deuren voor de utiliteitsbouw

Functionele deuren voor binnen en buiten

Van robuuste binnendeuren, veilige appartementsdeuren en kantoordeuren met volledige beglazing tot en met thermisch onderbroken buitendeuren, biedt Hörmann een uitgebreid programma met diverse kleur- en uitrustingsvarianten.

Neem eens een kijkje.

Robuuste binnendeuren

Robuuste binnendeuren

De ZK-binnendeuren worden vanwege de vele voordelen al decennia lang in kantoren en instellingen toegepast. Zij zijn robuust, maatvast en duurzaam. OIT-binnendeuren werden ontwikkeld om weerstand te bieden aan de zware belasting die binnendeuren moeten ondergaan in de industrie, handel, nijverheid, openbare diensten, scholen en kazernes. Afhankelijk van de toepassing en de eisen die aan de deur worden gesteld, bieden wij de OIT-deuren met verschillende soorten vullingen aan.

Veilige voordeuren

Veilige voordeuren

Met de Hörmann brandwerende veiligheidsdeur WAT treft u de juiste keuze wanneer u in uw planning individuele ingangsdeuren voor appartementswoningen voorziet, die zowel inbraakveilig als brandveilig zijn. De robuuste stalen deur WAT heeft standaard een veiligheids- en brandwerende functie en biedt de bewoners een veilig gevoel. Door verschillende kleur- en uitrustingsmogelijkheden bij deze deur kan aan elke individuele wens worden voldaan.

Kantoordeuren met volledige beglazing

Kantoordeuren met volledige beglazing

De elegante en slanke, maar tevens stabiele aluminium binnendeuren ES 50 worden geadviseerd voor een stijlvollere binnenafwerking in bedrijfskantoren en administratieve gebouwen. De optiek van de deuren kan harmonisch op de binnenarchitectuur worden afgestemd. De beglazing met grote oppervlakken zorgt voor een heldere, aangename atmosfeer. Deze aluminiumdeuren voldoen aan de hoge eisen die aan de uitrusting en de kwaliteit van hoogwaardige binnendeuren worden gesteld.

Thermisch gescheiden buitendeuren

Thermisch gescheiden buitendeuren

Het is tegenwoordig van groot belang om de energiekosten te miniseren. In dit opzicht is de buitendeur MZ Thermo ideaal. Het thermisch gescheiden deurblad, kozijn en de omlopende vloerafdichting van deze universele deur zorgen voor een tot 30% verbeterde warmte-isolatie in vergelijking met conventionele universele deuren. Als bijzonder veilige buitenafsluiting is deze deurconstructie verkrijgbaar in een RC 2-uitvoering als KSI Thermo.
Voor heldere en representatieve ontvangstruimtes adviseren wij de deur TC 80 met volledige beglazing.

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be