Berry-Schwingtore

Berry-kantelpoorten

Jarenlang bewezen kwaliteit in een mooi design

Alles spreekt voor het origineel: kwaliteit en veiligheid, uiterlijk en comfort en de geperfectioneerde techniek. In elke Berry-kantelpoort van Hörmann zit de ervaring van meer dan 50 jaar knowhow in het maken van garagepoorten.
Door de grote verscheidenheid van motieven is voor iedere woning de gewenste poort te vinden.

Kantelpoorten en uw garage

Kantelpoorten worden al jarenlang gebruikt voor garages en zijn een goede oplossing voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld uw auto of fietsen. Een garagekanteldeur bestaat uit een enkele grote plaat, die met behulp van een veer naar boven wordt gekanteld, zodat de kantelpoort horizontaal tegen het plafond wordt geschoven wanneer deze wordt geopend. Kantelpoorten zijn niet alleen een ideale oplossing voor woningen, maar kunnen door verschillende ventilatieopeningen in het deurblad voor verluchting ook heel goed gebruikt worden als veilige afsluiting van individuele parkeerplaatsen in een collectieve garage.

Kantelpoort: prijs en mogelijkheden

Wilt u een nieuwe garagepoort en twijfelt u tussen kantelpoorten en sectionaalpoorten? Een garage kantelpoort is vaak een goede keuze wanneer u een nieuwe garagepoort wilt laten installeren, maar daar iets minder geld in wilt investeren, of wanneer u simpelweg niet de behoefte hebt aan een sectionaalpoort. Bij kantelpoorten hoeft u niet meer te denken aan de onhandige traditionele garagepoorten van vroeger. Deze poorten zijn tegenwoordig uitgerust met verschillende beveiligingen en functies. U kunt voor extra gemak bijvoorbeeld uw kantelpoort uitbreiden met een exclusieve handzender, zodat u niet meer de auto uit hoeft om deze te openen. Moet u vaak in de garage zijn, zonder dat u helemaal de kantelpoort wilt openen? Dan kunt u bovendien voor een poort met loopdeur kiezen, zodat u toch snel uw garage kunt betreden.

De kantelpoorten van Hörmann

De kantelpoorten van Hörmann zijn uniek in techniek en innovatie. De Berry kanteldeur beantwoordt al uw design- en kwaliteitseisen en is het product van jarenlange ontwikkeling. De kantelpoort beschikt over een zeer hoge veiligheidsuitrusting. Door de beschermkappen over de hefarmen en een flexibele kunststoflijst die zich tussen de omlijsting en het deurblad bevindt, in combinatie met een geringe afstand tussen de veerwindingen, wordt het risico op knelling of inklemming minimaal. Een Hörmann kanteldeur is bovendien erg duurzaam. Wanneer het ooit zou voorvallen dat na vele jaren één van de veren aan de hefarm wel zou breken, dan houden de andere intacte veren de deur alsnog vast, waardoor deze niet neervalt en/ of verder wordt beschadigd. Bent u bang dat u inbrekers een kans geeft met een kantelpoort? Het unieke draaigrendelslot systeem van Hörmann zorgt er bovendien dat het optillen van het deurblad voor inbrekers praktisch onmogelijk wordt. Wilt u meer informatie over Hörmann kantelpoorten, onderdelen of een van onze producten? Bekijk onze online folders, contacteer ons of ga langs bij een dealer .

 

 

Goede redenen om te kiezen voor Berry-kantelpoorten van Hörmann

Rondom beschermd door slimme details

Rondom beschermd door slimme details

Flexibele beschermkappen en beschermlijsten

Toonbeeld van de hoge veiligheidsuitrusting van de Berry-kanteldeuren zijn de flexibele beschermkappen over de hefarmen en de flexibele kunststoflijsten tussen deurblad en kozijn. Deze verminderen het risico op het per ongeluk knellen of inklemmen. Alleen de kanteldeuren van Hörmann hebben een dergelijke hoge veiligheidsnorm.

Duurzaam en optimaal beveiligd

Duurzaam en optimaal beveiligd

Veiligheid met meervoudig verensysteem

Wanneer ooit na vele jaren één van de veren aan de hefarm zou breken, dan houden de andere intacte veren de deur vast. Zo is de deur betrouwbaar tegen neervallen beveiligd. De afstand tussen de veerwindingen is daarbij zo gering, dat ook kindervingers er vrijwel niet tussen gekneld kunnen raken.

Gebruiksvriendelijk bij het openen en sluiten

Gebruiksvriendelijk bij het openen en sluiten

Veilig geopend

Wanneer de deur volledig is geopend, wordt ze tegen de aanslag afgeremd en komt ze in de eindeloopbeveiliging veilig tot stilstand.

Comfortabel gesloten

De speciaal gevormde hefarm drukt het deurblad bij het sluiten vast tegen het kozijn en de deur trekt zichzelf dicht. Zo onstaan er geen kieren tussen deurblad en kozijn.

Veilig door innovatieve vergrendeling

Veilig door innovatieve vergrendeling

Betere inbraakbeveiliging

Het unieke draaigrendelslot van de Hörmannkanteldeuren vergrendelt de deurbladhoeken stevig aan het kozijn en sluit daarmee de deur veel betrouwbaarder dan bij gewone stangenvergrendelingen. Optillen van de deur is hierdoor vrijwel onmogelijk. Met een optionele uitbreidingsset, die u eenvoudig zelf kunt monteren, kunt u de deur bovendien ook nog vergrendelen aan de bovenkant van het kozijn.

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

Het bidirectionele en zeer veilig gecodeerde radiosysteem BiSecur voor aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken, staat voor een toekomstgerichte techniek, voor een comfortabele en veilige bediening van garagedeuren, inrithekken, verlichting en meer.

De nieuw ontwikkelde, extreem veilige BiSecur- coderingsprocedure met een stabiele, storingsvrije reikwijdte, biedt u de zekerheid dat malafide personen uw radiosignaal niet kunnen kopiëren. Deze coderingsprocedure werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit Bochum en is net zo veilig als onlinebanking.

Eenvoudig opvragen van de poortpositie

Eenvoudig opvragen van de poortpositie

Comfortabel en veilig

U hoeft nooit meer bij weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur gesloten is. Met slechts één druk op de toets van de handzender HS 5 BS ziet u, aan de kleur van de geïntegreerde LED, of de garagedeur gesloten is. Naar believen kunt u door een volgende druk op de toets* de deur sluiten.

* Bij bediening zonder zicht op de deur is een extra fotocel vereist.

Stijlvol design

Stijlvol design

De exclusieve BiSecur-handzenders overtuigen niet alleen door het design in zwart of wit, maar ook door de elegante vorm, waardoor ze heel prettig in de hand liggen.

De Hörmann BiSecur-handzenders met optioneel hoogglansoppervlak in pianolak-look zijn voor hun exclusieve design door een internationale jury onderscheiden met de gerenommeerde „reddot design award”.

Folders
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Hörmann garagesectionaalpoorten geruststellend veilig

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be