Garagentore RollMatic

Rollmatic-garagerolpoort

Compleet systeem inclusief aandrijving

RollMatic-rolpoorten gaan verticaal open en hebben nauwelijks ruimte nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. Ook het plafond blijft vrij en kan bijvoorbeeld voor lampen of als extra opbergruimte worden benut.

Een Hörmann-RollMatic past altijd. De vorm van de garageopening speelt bij de inbouw van garagerolpoorten geen rol. Of het nu gaat om een rechthoekige of afgeschuinde dagopening, met segment- of rondboog. Het RollMatic-poortprofiel is gemaakt uit hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium en standaard uitgerust met de moderne Hörmann-aandrijftechniek.

De aandrijving is onderhoudsvriendelijk buiten de console aangebracht. Het aanlopen en stoppen van de Rollmatic-garagerolpoort verloopt heel zacht en geluidsarm, waardoor de poort wordt ontzien. Binnendrukknop en garageverlichting zijn al in de besturingskast geïntegreerd.

Garagentor RollMatic in Noir 2100 Sablé Anthrazit Metallic

Rolpoorten voor uw woning

Garages en garagepoorten zijn erg handig en bieden u van extra gemak en comfort. Soms is het echter lastig om een garagepoort als een kantelpoort of sectionaalpoort te plaatsen. De oplossing komt in dat geval in de vorm van rolpoorten. Uw auto veilig kwijt kunnen in de winter, zodat u niet meer met de ijskrabber over uw ruiten hoeft en probleemloos uw auto kunt parkeren in uw garage. Minder reisjes naar de autowasserij en een extra plek in huis hebben waar u beter kunt genieten van de beschikbare ruimte; al deze voordelen liggen binnen handbereik, door middel van het verticale gemak van de rolpoort.

Rolpoort: ruimtevoordelen

Rolpoorten worden tegenwoordig vaak ingezet wanneer u weinig ruimte in uw garage ter beschikking hebt. Denkt u dat u echt te weinig ruimte hebt voor het plaatsen van een garagepoort? Dan is het plaatsen van een garageroldeur voor in plaats van in de opening van de garage alsnog mogelijk. Buiten garageroldeuren zorgen er dan voor dat er toch een garagepoort voor de garageopening kan worden gemonteerd, zonder dat deze keuze afbraak doet aan de uitstraling van woning of functionaliteit van uw garage. Uw rolpoort zal te allen tijde volledig geïntegreerd worden in het aanzicht van uw woning.

De RollMatic garagerolpoort

Rolpoorten worden niet alleen gebruikt om de ruimtebesparende voordelen die ze opleveren. Ook staan  garageroldeuren bekend om hun energiezuinigheid, verbeterde veiligheid voor voorbijgangers en bredere doorrijdmogelijkheid, waardoor u gemakkelijker uw auto in de garage kunt parkeren. Hörmann biedt u de Rollmatic Hörmann roldeur van duurzaam corrosiebestendig aluminium. De Rollmatic garagerolpoort voorziet u van alle genoemde gemakken, terwijl het plafond in uw garage te allen tijde vrij zal blijven en u dus maximaal kunt parkeren en maximaal kunt opbergen in uw garage. De aandrijving wordt buiten de console aangebracht zodat deze eenvoudig te onderhouden is. Verder is de Rollmatic rolpoort duurzaam en start en stopt deze geruisloos door de gebruikte trekverentechniek. Zo wordt het aandrijfmechanisme ontzien en hebt u minder last van geluidsoverlast bij het sluiten en openen van uw garagepoort.

Rolpoorten: prijzen en meer informatie

Vindt u het keuzeproces ingewikkeld en bent u onzeker over wat u wilt? Het Duitse bedrijf Hörmann is de meest vooraanstaande ontwikkelaar en producent van Europa en biedt een eerlijke prijs voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook kiezen wij voor dealers die u uitstekend verder kunnen begeleiden in het keuzeproces.

 

 

Goede redenen om te kiezen voor de RollMatic-garagerolpoort van Hörmann

Betrouwbaar en veilig: de trekverentechniek

Betrouwbaar en veilig: de trekverentechniek

Techniek die overtuigt

De beproefde trekverentechniek ondersteunt de aandrijving bij het openen en sluiten van de deur. Zo wordt het aandrijfmechanisme ontzien. Bij een noodopening, bv. bij stroomuitval, kan de deur gemakkelijk manueel worden bediend. Een handzwengel is daarbij niet nodig. Bovendien beveiligen dubbele kabelgeleidingen de deur tegen het vallen.
De speciale bevestiging van het roldeurprofiel op de wikkelas garandeert een veilige en inbraakwerende vergrendeling. Door dit mechanisme is het praktisch onmogelijk het deurblad op te tillen.

Onderhoudsvriendelijk en bijzonder geruisarm

Onderhoudsvriendelijk en bijzonder geruisarm

Standaard met aandrijving

Voor een gemakkelijk onderhoud is de aandrijving buiten de wikkelasbekleding aangebracht. Het starten en stoppen van de Rollmaticgarageroldeur verloopt erg zacht en geruisarm, waardoor de deur wordt ontzien. Door de uitbalancering door middel van veren en de betrouwbare uitschakelautomaat is een bijkomende sluitkantbeveiliging overbodig. Een drukknop en garageverlichting zijn in de sturingseenheid geïntegreerd.

Folders
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be