Garagepoorten voor collectieve garages

Poorten voor collectieve garages - veel uitvoeringen, één kwaliteit

Optimale rendabiliteit, langdurig betrouwbare functies en persoonsveiligheid evenals een extreem rustige loop, ook bij hoge frequentie, zijn de opvallende kenmerken van de garagepoort voor collectieve garages.

De naar buiten zwenkende kantelpoort N 500 is zeer geschikt voor dubbele garages voor particulieren en voor collectieve garages met maximaal 25 parkeerplaatsen.

De kantelpoort ET 500 zwenkt bij het openen en sluiten slechts maximaal 40 mm naar buiten en is daarom optimaal geschikt voor collectieve garages die bijv. langs een trottoir liggen.
De constructie van de schuifpoort ST 500 onderscheidt zich bovendien door de geringe inbouwdiepte rond de latei.

De Speed-sectionaalpoort met microgeprofileerd oppervlak vormt een meerwaarde voor de poortopening en is ook nog zeer snel.

Berry-kantelpoorten zijn door de robuuste constructie en de ongecompliceerde bediening zeer geschikt voor een veilige afsluiting van parkeerplaatsen in collectieve garages. De verschillende ventilatieopeningen waarborgen een optimale ventilatie.

Rolpoorten en rolhekken
zijn door hun eenvoudige constructie zeer robuust. Voor de compacte wikkeling is rond de latei weinig ruimte nodig. Wanneer er heel weinig ruimte is, is ook buitenmontage mogelijk.
Alle poorttypes bieden samen een enorme verscheidenheid van motieven en de mogelijkheid van een individuele vormgeving.

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be