De transparante oplossing voor elke poortopening

Pendelpoorten en strokengordijnen

Pendelpoorten

Pendelpoorten - de flexibele deuroplossing

Hörmann Flex-pendelpoorten zijn ontworpen voor toepassing in gebouwen met normaal heftruckverkeer. Deze pendelpoorten worden voor een eenvoudige montage compleet voorgemonteerd geleverd. De poort moet dubbel zo breed en 500 mm hoger dan het transportmiddel zijn.

Strokengordijnen

Strokengordijnen - minimaal energieverlies

Hörmann Flex-strokengordijnen zijn uitermate geschikt als voordelige afsluiting van grote halopeningen. De slijtvaste PVC-stroken sluiten goed en gaan alleen over de breedte van het voertuig of de lading open. Daardoor wordt het temperatuurverlies, ook bij intensief verkeer, tot een minimum beperkt. De voortreffelijke doorzichtigheid van de Flex-strokengordijnen verhoogt de lichtinval en reduceert de kosten voor verlichting. Geschikt voor toepassing in de levensmiddelensector, in de farmaceutische industrie of in vriescellen.

Folders

Een strokengordijn voor industrieel gebruik

Beschikt u over een industriële werkplaats of bedrijfspand waar u graag flexibele en toch functionele afscheidingen wilt toevoegen aan uw werkplaats? Kies dan voor een doorzichtig strokengordijn en creëer op een eenvoudige wijze een nieuwe indeling en afzonderlijke ruimtes, zonder dat u het overzicht over de gehele werkplaats verliest. Hierdoor creëert u ook veiligheid wanneer voertuigen of grote ladingen door de strokengordijnen vervoerd moeten worden, omdat door het overzicht geen ongelukken ontstaan. Een strookgordijn is dan ook uitermate geschikt voor grote werkplaatsen, opslagplaatsen, maar bijvoorbeeld ook voor toepassing in de voedingssector, diepvrieszones en de farmaceutische industrie.

De voordelen van strokengordijnen

Industriële gordijnen zijn in principe een soort flappengordijnen, die openen en sluiten over de breedte van het voertuig of de lading. De doorzichtigheid van de stroken zorgt niet alleen voor overzicht en veiligheid, het zorgt ook voor een hogere lichtinval en reduceert kosten die gemoeid gaan met verlichting. Industriegordijnen zijn erg gericht op energiebesparing; daar worden ze vaak voor aangeschaft. Dat ziet u dan ook terug in het feit dat een strokengordijn erg isolerend is en ook voor een minimaal temperatuurverlies zorgen bij veelgebruikte doorgangen, omdat ze enkel over de breedte van de lading of het voertuig openen of sluiten. De strokengordijnen zijn zelfs zo isolerend dat ze ook te gebruiken zijn voor diepvrieszones. Ze zorgen daarnaast moeiteloos voor een voordelige tocht- en vochtwerende afsluiting van grote openingen en voorkomt het bovendien dat insecten binnen komen vliegen. Tot slot zien we de isolatievoordelen van het stroken gordijn ook terug in het feit dat deze voor een verbeterde akoestische isolatie zorgt. Dat betekent dus dat er veel minder geluidsoverlast is tussen de gecreëerde zones op de werkplaats.

Strokengordijn prijs en meer informatie

Wilt u een industriegordijn van hoge kwaliteit? Laat u dan verder helpen door Hörmann. We bieden slijtvaste pvc-stroken die de optimale afsluiting vormen in uw pand. Verder zijn wij deskundig op het gebied van ontwikkeling en productie van strokengordijnen, garagepoorten, toegangspoorten voor zowel particulier als industrieel gebruik en bieden een uitstekende prijs- en kwaliteitsverhouding. Wilt u meer weten over strokengordijnen of een van de andere producten die Hörmann u biedt? Neem dan contact op en laat u verder helpen door ons of één van onze officiële Hörmann-dealers.

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be