Industrie

Heeft u vragen over de industriële oplossingen van Hörmann?
Contacteer ons telefonisch via 012 399 222,
via e-mail op infospam@spam.comspam@spam.comhormann.be
of vul eenvoudig onderstaand contactformulier in.

24/7 Service industrie

Problemen met uw industriële Hörmann-poort? Bel 070 / 244 244!

Als u het nummer van onze service 24/24 belt, wordt de servicemonteur van dienst onmiddellijk verwittigd. Uw poort wordt zo snel mogelijk gerepareerd met originele onderdelen. Om de bedrijfszekerheid en levensduur van uw poort te verhogen raden wij u aan om een onderhoudscontract af te sluiten.

 

 

Support-formulier

Onderhoudscontract

Onderhoud essentieel voor poorten!

Dat onderhoud van gebouwen belangrijk is, beseft iedereen. Het regelmatig en professioneel onderhoud van industriële poorten is ook uiterst belangrijk, want ze zorgt voor een langere levensduur, beperkt de energiekosten, zorgt dat de garantie intact blijft, verhoogt de bedrijfszekerheid, ...

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract op een nieuwe poort neemt Hörmann Belgium NV/SA de eerste onderhoudsbeurt voor haar rekening, ook wordt de garantieperiode bij een onderhoudscontract met een jaar verlengd tot 2 jaar!

Vul hieronder uw gegevens in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk!Onderhoud en Herstelling garagepoorten

Het belang van uw garagepoort herstellen
Wanneer u gebruik maakt van producten als industriedeuren of industriële poorten dan kunnen er complicaties optreden bij deze producten, ook als ze hebt uitgekozen om hun duurzaamheid en ze speciaal ontwikkeld om lang mee te gaan. U moet dan uw garagepoort herstellen. De producten worden gebruikt, dus er kan slijtage ontstaan en er kunnen andere onvoorziene problemen opkomen. Het zorgvuldig uitkiezen en aanschaffen van duurzame onderhoudsvriendelijke producten is dan ook niet enige belangrijke handeling waar u goed aan doet en kan deze complicaties niet geheel voorkomen. De praktijk leert echter, dat de waarde van professioneel garagepoortonderhoud vaak nogal eens wordt onderschat, of dat het onderhoud garagepoort wordt uitgesteld of vergeten.


De meerwaarde van onderhoud garagepoort
Wanneer u een nieuwe industriepoort of industriedeur hebt, is het belangrijk om deze van tijd tot tijd te laten controleren, zodat wanneer er iets mis is, garagepoortherstelling voorkomen kan worden. Ook komt het voor dat de problemen door gebrek aan onderhoud niet eens meer te verhelpen zijn, waardoor u nieuwe producten moet aanschaffen. Goed en professioneel onderhoud is belangrijk voor het optimaliseren van de levensduur van uw industriepoort en slijtage, vastlopen of het breken van onderdelen kan hierdoor voorkomen worden. Verhindering door schade aan uw industriepoort of industriedeur, kan niet alleen zorgen voor schade en hogere vervangingskosten; uw bedrijfsactiviteiten dienen natuurlijk verder te gaan, zonder te worden verhinderd. Wanneer er onvoorziene complicaties optreden bij uw poort, kan dit zorgen voor verhindering van de bedrijfsprocessen. Voorkomen is dus altijd beter dan uw garagepoort herstellen en kan vervelende situaties onnodig hoge kosten en oponthoud van uw bedrijfsprocessen in uw pand voorkomen. Naast onderhoud tegen ongemakken geeft het bovendien ook een veel comfortabeler gevoel dat u weet dat uw garagepoort in orde is.

Onderhoud garagepoorten en herstellen garagepoorten bij Hörmann
Hörmann poorten en deuren zijn zodanig ontwikkeld dat ze duurzaam zijn en onderhoudsvriendelijk. Ook is er rekening mee gehouden dat bij slijtage of andere brekende onderdelen, de gehele constructie er zo min mogelijk onder lijdt en niet valt of breekt en vervolgens mensen in gevaar brengt. Deze zijn bovendien zo ontwikkeld dat ze relatief gemakkelijk vervangen kunnen worden. We vinden het echter ook belangrijk dat eventuele problemen tijdig gedetecteerd en verholpen kunnen worden, zodat u maximaal en lange tijd van uw producten kunt genieten. Storingen komen immers op geen enkel moment gelegen. Wanneer u uw industriepoort of industriedeur bij Hörmann aanschaft, is de eerste onderhoudsbeurt voor de rekening van Hörmann Belgie NV/SA. Ook de garantieperiode wordt bij een met ons afgesloten onderhoudscontract met een jaar verlengd tot twee jaar. Wilt u meer advies over de aanschaf van industriepoorten, uw garagepoort herstellen en wat Hörmann onderneemt om u verder te helpen? Neem dan contact met ons op.

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be