Slagboom kort voor opening voor een naar buiten rijdende auto

Slagbomen

Slagbomen

Van parkeerplaatsen voor medewerkers tot parkeerplaatsen van hotels en parkeerplaatsen voor wooncomplexen, slagbomen kunnen op veel manieren worden gebruikt. In combinatie met een passend controleapparaat inclusief eenvoudige bedieningselementen of een systeemoplossing inclusief identiteitsbeheer bieden onze slagboomsystemen u een ideale oplossing voor langdurig parkeren.

Afzonderlijke besturings- en beheersystemen alsook klantspecifieke uitbreidingen bieden u voor elke toepassing een passende oplossing. Alle onderdelen zijn vooraf volledig getest op alle functies, zodat u kunt vertrouwen op een snelle montage en een foutloze werking. Onze slagbomen zijn vandalismebestendig en ze zijn afhankelijk van de uitvoering voorzien van een intelligente obstakeldetectie. Dankzij een optionele afstandsbesturing via een webserver overziet en bestuurt u uw slagboomsystemen vanop afstand. Indien gewenst kunt u ook een smartphone gebruiken.

Ons assortiment biedt u automatische slagbomen met een breedte van maximaal 10 meter in platte en ronde uitvoeringen en uitvoeringen met achthoekige arm voor verscheidene toepassingen.

Ondergrondse garage: slagboom gaat open voor inrijdende auto

Automatische slagboom SH 300

De automatische slagboom SH 300 heeft een maximale breedte van 3,75 meter.

De bijzonder snelle openingstijd van ongeveer 2,4 seconden samen met het hoge aantal dagelijkse openingscycli (maximaal 5000) maken inzet voor veelgebruikte ingangen en uitgangen mogelijk. Daarnaast gaat deze slagboom met een levensduur van maximaal 10 miljoen cycli bijzonder lang mee.

Voor locaties zonder hoogtebeperkingen kiest u de slagboom met een platte of ronde boom. Voor locaties met hoogtebeperkingen is de slagboom SH 300 met knikarm geschikt.

Slagboom SH 300 voor wooncomplexen

Automatische slagboom SH 600

Slagboom SH 600: auto bij de ingang

De automatische slagboom SH 600 overtuigt als uitvoering met ronde boom dankzij de bijzondere robuustheid bij een maximale breedte van 6,14 meter. De openings- en sluitingstijd van deze slagboomvariant ligt onder de 8 seconden bij 1600 openingscycli per dag. De boomopname aan beide kanten zorgt voor extra stabiliteit.

Automatische slagboom SH 800

De automatische slagboom SH 800 heeft als uitvoering met achthoekige arm een maximale breedte van 10,47 meter bij een optimale robuustheid. De openings- en sluitingstijd bedraagt ongeveer 12 seconden. Deze slagboom is geschikt voor maximaal 240 openingscycli per dag. De seriematige boomopname aan beide kanten zorgt voor extra stabiliteit. Daarnaast kunt u de slagboom uitrusten met pendelsteunen, steunpalen en hangroosters.

Slagboom SH 800 voor brandweerkazerne

Slagbomen ‒ Bedienings- en identiteitsbevestigingssystemen

Naast inductielussen die via aanwezigheidsdetectie het openingssignaal afgeven aan een toegangscontrolesysteem bieden we nog veel meer bedieningsmogelijkheden voor slagbomen.

Dankzij de geïntegreerde besturingseenheid in de slagboomkast kunnen de slagbomen worden geopend met stationaire bedieningselementen zoals codeschakelaars of handzenders, zonder dat daarvoor een extra controlepaal nodig is.

Daarnaast kunnen de slagbomen worden geopend via kentekenherkenning, QR-codes via een smartphone of RFID-/QR- en transponderkaarten in combinatie met een controlepaal.

Ontdek onze parkeergarage- en parkeerplaatssystemen met bijbehorende betaalautomaten voor betaald parkeren.

 

 

Parkeergarage- en parkeerplaatssystemen

Ontdek onze parkeergarage- en parkeerplaatssystemen met bijbehorende betaalautomaten voor betaald parkeren.

Goede redenen om te kiezen voor Hörmann-slagbomen

Afzonderlijke besturings-/beheerconcepten

Afzonderlijke besturings-/beheerconcepten

De slagbomen kunnen niet alleen worden bediend via radio- of stationaire bedieningselementen, maar elke slagboombesturing kan ook naar klantwens worden uitgebreid. Daardoor kunnen de slagboominstallaties probleemloos worden geïntegreerd in bestaande FacilityManagement-systemen en brandmeldinstallaties. Daarnaast biedt Hörmann een uitgebreid identiteitsbeheersysteem aan. Het door Hörmann ontwikkelde systeem overtuigt door persoonsgebonden in- en uitrijden. De toegangsautorisaties worden gemaakt via verschillende identificatiemedia, zoals QR-codekaarten, RFID-stickers of kentekenherkenning. U kunt ook gebruikersgroepen met verschillende rechten en tijden beheren.

Afstandsbesturing wereldwijd mogelijk

Afstandsbesturing wereldwijd mogelijk

Met de optionele verbinding via een webserver kunt u slagboominstallaties en het identiteitsbevestigingssysteem wereldwijd bedienen en beheren vanaf elk eindapparaat. U hebt toegang via de browser op een smartphone, tablet of pc. Via de overzichtelijke webinterface kunt u alle bedieningsinstellingen en statussen van de slagboominstallatie bekijken alsook uitgebreide instellingen voor gebruikersbeheer, inclusief rechten voor in- en uitrijden. Daarnaast worden storingen weergegeven en kunnen ze rechtstreeks via het systeem worden verholpen.

Onderhoudsvriendelijke onderdelen

Onderhoudsvriendelijke onderdelen

De besturingseenheid is goed beschermd direct ingebouwd in de slagboomkast. Dankzij de modulaire opbouw kunnen afzonderlijke onderdelen eenvoudig worden gemonteerd en vervangen. Tevens kunnen eventuele storingen snel en eenvoudig worden herkend en verholpen. Extra uitbreidingen, zoals de module voor het identiteitsbeheersysteem, kunnen rechtstreeks in de slagboomkast worden geïntegreerd. De kosten voor onderhoud en service worden aanzienlijk verminderd als alle onderdelen en uitbreidingen in de slagboomkast zijn geïnstalleerd.

De werking van uw systeem wordt vooraf volledig getest

De werking van uw systeem wordt vooraf volledig getest

De functietest van uw volledige slagboom- en kassasysteem vóór levering garandeert een snelle montage en betrouwbare werking van het systeem. Bij Hörmann worden alle gewenste functies en kenmerken van de systeemonderdelen op precies dezelfde manier getest als de compatibiliteit van alle interfaces met elkaar. Daardoor zijn volledige systemen reeds in de fabriek klaargezet voor gebruik en geconfigureerd.

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be