Voordeuren

Aluminium voordeuren in een modern design met een uitstekende warmte-isolatie

De nieuwe voordeur moet bijzonder zijn. Deze moet bij de stijl van uw woning passen, representatief zijn en daarmee een bewijs vormen van uw goede smaak. Maar een voordeur moet ook voldoen aan strenge veiligheidseisen en met hoge warmte-isolatiewaarden helpen energie te besparen.

Want aluminium deuren bieden in velerlei opzicht meer voordelen dan deuren van kunststof of hout. De voordelen:

  • goede warmte-isolatie
  • zeer veilig
  • hoge geluidsisolatie
  • zeer stevig
  • geen frequent schilderen

Aluminium deuren zien er na jaren nog uit als nieuw en bieden u bovendien ruime keuzemogelijkheden op het gebied van technische uitrusting en design.

Precies de deur die u wilt

Hörmann biedt veel mogelijkheden om precies de deur te krijgen die het beste past bij uw huis. Zo heeft u bij vrijwel alle voordeurmotieven de keuze uit optionele beglazing en kleuren. Ook zijdelen en/of bovenlichten zijn mogelijk. 

Haustür ThermoCarbon

Aluminium ThermoCarbon-voordeur - wereldkampioen warmte-isolatie en beste op het gebied van veiligheid!

Wij streefden ernaar een voordeur te construeren die voldoet aan de hoogste eisen qua veiligheid, warmte-isolatie, technische uitrusting en design. Met onze premium-voordeur ThermoCarbon zijn we daarin prima geslaagd. Met UD-waarden tot maximaal 0,47 W/(m²·K) verdient de ThermoCarbon de titel "wereldkampioen warmte-isolatie". Met de standaard RC 3-veiligheidsuitrusting, optioneel ook in  een RC 4-veiligheidsuitrusting, is de ThermoCarbon ook de beste op het gebied van veiligheid onder de aluminium voordeuren. Door het hightechvleugelprofiel van een hybridemateriaal van carbon en glasvezel overtuigt deze premium-voordeur als geen ander door een hoge stijfheid en schokweerstand evenals een betere geluidsisolatie. 15 moderne deurmotieven in 18 voorkeurkleuren, op verzoek ook tweekleurig, geven u vrijheid qua vormgeving. Een individuele vormgeving van uw voordeur met veel andere uitrustingsopties zoals handgrepen, beglazing en slotvarianten is natuurlijk vanzelfsprekend.

Aluminium ThermoSafe-voordeur - standaard met RC 3-veiligheidsklasse

Aluminium ThermoSafe-voordeuren overtuigen op het gebied van veiligheid en warmte-isolatie. Dankzij de 73 mm dikke aluminium deurvleugel met polyurethaan hardschuimvulling over het volledige oppervlak en een inliggend thermisch onderbroken aluminium vleugelprofiel overtuigen de ThermoSafe-voordeuren met een UD-waarde tot maximaal 0,8 W(m²·K). Het standaard 5-voudige veiligheidsslot en de standaard inbraakwerende RC 3-veiligheidsuitrusting geven uw opdrachtgevers een veilig en behaaglijk gevoel.

Ook qua uiterlijk voldoet de ThermoSafe-uitvoering aan alle wensen: meer dan 70 deurmotieven van modern tot klassiek, in 18 voorkeurkleuren. Optionele uitrustingen als handgrepen, beglazing of innovatieve deuraandrijvingen maken een individuele vormgeving van de deur mogelijk. 

Haustür ThermoCarbon

Het kiezen uit verschillende voordeuren

De prijs van voordeuren variëren sterk op basis van de gebruikte materialen voor het deurblad, het type glas en bijvoorbeeld eventuele automatiek die ervoor zorgt dat u kunt controleren of u uw voordeur gesloten hebt. Er zijn verschillende soorten voordeuren. Sommige buitendeuren beantwoorden naar een verhoogd veiligheid gehalte en sommige inkomdeuren hebben de beste prestaties op het gebied van isolatie en daarmee milieuontlasting. U kunt verder ook kiezen voor branddeuren, maar natuurlijk ook een voordeur aanschaffen die al deze eigenschappen bezit. Hoe uitgebreider u uw voordeur wilt, des te meer u dat natuurlijk gaat terugzien in de prijs. Het is echter wel van belang om goed te bedenken dat de prestaties ook invloed kunnen hebben op een daardoor eventuele mindering van energiekosten in de toekomst. Een gouden tip is daarom om goed te kijken naar welke eigenschappen u het belangrijkste vindt.

Isolerende deuren van Hörmann

Hörmann biedt een groot scala aan (automatische) voordeuren en achterdeuren, en geeft u de keuze om nadruk te leggen op de eigenschappen die u belangrijk vindt en wilt terugzien. Isolatie speelt daarbij een belangrijke rol en heeft een grote invloed op uw energiekosten. Uitstekende isolatie voor deuren ziet u dan ook terug in de ThermoPro, ThermoSave en ThermoCarbon. Niet alleen zorgen deze deuren ervoor dat u op langere termijn geld bespaart door hun hoge isolatiewaarde, ze verhogen ook de beveiliging met hun inbraak werende veiligheidsuitrusting. Ook een kwaliteitsdeur voor bijvoorbeeld kelders, bijgebouwen, garages, of een stevige achterdeur kunnen u extra geruststelling bieden, omdat dit vaak de zwakste schakels vormen als het gaat om inbraak van uw huis. Als de kelder of een bijgebouw geopend is kan de hele woning immers gelijk toegankelijk worden.

Een  voordeur kopen van Hörmann

Hörmann is Europees marktleider op het gebied van ontwikkeling en het produceren van deuren en garagepoorten van hoge kwaliteit. Een buitendeur kopen van Hörmann betekent kiezen voor optimale isolatie, design en verhoogde veiligheid. Een nieuwe buitendeur kiezen kan, maar hoeft geen afweging te zijn. Onze online folders laten u de mogelijkheden op het gebied van deuren overzichtelijk zien. Zo weet u waar u aan toe bent en hebt u duidelijkheid over wat u kan verwachten bij het kopen van een nieuwe, zodat u daadwerkelijk de deur kiest, die een meerwaarde vormt voor uw huis en uw toekomst. Hörmann biedt bovendien een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Hebt u vragen over Hörmann of een van onze producten? U kunt telefonisch contact met ons opnemen, ons een e-mail sturen of ga eens langs bij een dealer in de buurt. Wij helpen u graag verder.

 

 

Goede redenen om te kiezen voor Hörmann-voordeuren

Deurblad zonder zichtbaar vleugelprofiel

Deurblad zonder zichtbaar vleugelprofiel

Uitgelezen en harmonieus is de ontvangst die de ThermoCarbon, ThermoSafe en Thermo65 voordeuren u bieden. Het mooi gevormde vleugeloverdekkende deurblad met inliggend vleugelprofiel aan de binnen- en buitenzijde voldoet aan de hoogste eisen qua vormgeving. Het binnenaanzicht harmonieert perfect met de binnendeuren van uw woning en heeft een bijzonder stijlvolle optiek dankzij de verborgen scharnieren – standaard bij ThermoCarbonen optioneel bij ThermoSafe-voordeuren.

Uitstekende warmte-isolatie

Uitstekende warmte-isolatie

Onze voordeuren maken deel uit van een nieuwe generatie deuren met zeer goede warmte-isolatie. Thermo65-deuren staan met UD-waarden tot 0,87 W/ (m²·K) garant voor een uitstekende warmte isolatie. Hetzelfde geldt voor ThermoSafe-voordeuren met UD-waarden tot 0,8 W/ (m²·K). Beide deursystemen voldoen aan alle voorwaarden van de nieuwe norm EnEV 2014. De kampioenen in warmte-isolatie zijn zonder enige twijfel onze ThermoCarbonvoordeuren: met ongeëvenaarde UD-waarden tot 0,47 W/ (m²·K) zijn ze bovendien door IFT Rosenheim voor passiefhuizen gecertificeerd.

Bij ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren met beglazing wordt de beglazing inliggend in het deurblad vastgeschuimd. Niet vooraf, zoals gebruikelijk bij andere voordeuren. Deze gepatenteerde oplossing staat garant voor een nóg betere warmte-isolatie, omdat het schuim zich op die manier optimaal met de beglazing kan verbinden en er geen warmtebruggen ontstaan.

ThermoCarbon aluminium voordeuren met een UD-waarde tot 0,47 W/ (m²·K):  Deurmaat 1250 × 2200 mm (De UD-waarde is afhankelijk van de deurgrootte)

Inbraakwerende vergrendeling

Inbraakwerende vergrendeling

Wanneer het om veiligheid gaat, nemen we geen genoegen met compromissen. Al onze deuren zijn standaard uitgerust met een meervoudige vergrendeling. Daarbij is ook de scharnierzijde van de deur beveiligd tegen optillen. Al onze voordeuren zijn optioneel verkrijgbaar met een uiterst efficiënte inbraakwerende RCveiligheidsuitrusting – voor nóg meer veiligheid voor u en uw gezin. De ThermoCarbon-voordeuren zijn met een veiligheidsuitrusting tot RC 4 de absolute top inzake veiligheid. De gecertificeerde inbraakwerende eigenschappen van onze voordeuren worden ook door politiediensten aanbevolen.

Veilige beglazing

Veilige beglazing

Op het gebied van ongevallen- en inbraakbeveiliging voldoen Hörmann-voordeuren aan zeer hoge eisen. Het 8 mm dikke gelaagde veiligheidsglas aan de binnenzijde van de isolerende beglazing zorgt voor een maximum aan veiligheid. Bij een mogelijke breuk worden de glassplinters gebonden en blijven aan de inliggende folie kleven, zodat gevaar voor letsel door scherven nagenoeg is uitgesloten.
Bovendien biedt het gelaagde veiligheidsglas een hogere inbraakbeveiliging, omdat doorgrijpen bemoeilijkt wordt.

Barrièrevrije toegang tot de woning

Barrièrevrije toegang tot de woning

De Hörmann-openingshulp ECturn maakt het makkelijker om uw ThermoCarbon-, ThermoPlan Hybrid-, ThermoSafe Hybrid- of ThermoSafe-voordeur te openen. De openingshulp gebruikt weinig energie, zodat er geen veiligheidsvoorzieningen nodig zijn. De nieuwe deuropener HDO 200 opent en sluit uw TopComfort-voordeur volledig automatisch.
De flatscan-sensor bewaakt voor uw veiligheid de binnen- en buitenkant van de deur. Beide systemen kunt u eenvoudig bedienen met de Hörmann BiSecur-handzenders of draadloze knoppen.

Ruimtehoge voordeuren

Ruimtehoge voordeuren

ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren in XXL-uitvoering zorgen voor een ruime en comfortabele inkom. ThermoSafe-motieven zijn verkrijgbaar tot een hoogte van 2500 mm, ThermoCarbon zelfs tot 3000mm.

Neerdalende vloerafdichting met weersbescherming

Neerdalende vloerafdichting met weersbescherming

De neerdalende vloerafdichting met weersbescherming maakt aan de ene kant een drempelloze deurdoorgang mogelijk, zodat huisingangen totaal barrièrevrij zijn. Aan de andere kant zorgt dit voor de beste afdichting bij de onderkant van de deurafsluiting. Deze vloerafdichting is optioneel verkrijgbaar voor alle ThermoSafe-voordeuren.

Slimme app-bediening

Slimme app-bediening

Gebruik uw smartphone eenvoudig als handzender. Met de nieuwe BlueSecur-app van Hörmann bedient u uw garagedeur of voordeur heel gemakkelijk via Bluetooth**. Bovendien kunnen er nog meer gebruikersautorisaties*** eenvoudig vast of tijdelijk naar de smartphones van uw gezinsleden worden overgedragen. Zo heeft elk lid van het gezin altijd zijn eigen garagedeur- en deuropener bij zich op de smartphone.


** in combinatie met interne/externe Hörmann Bluetooth-ontvanger
*** mogelijk zijn extra aankopen (in-app-aankopen) in de AppStore of bij Google Play nodig

Folders
Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be