Snellooppoorten

Snellooppoorten - standaard met FU-besturing

Hörmann-snellooppoorten worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor verbetering van de klimaatregeling en voor energiebesparing. Het Hörmann-assortiment omvat transparante poorten met een flexibel poortblad die verticaal en horizontaal opengaan, ook in combinatie met sectionaalpoorten en rolpoorten evenals krachtige en servicevriendelijke spiraalrolpoorten met aluminium profielen met een glad oppervlak.

Poorten vormen af en toe een groot deel van de bouwschil van commercieel vastgoed. Daarmee beschikken ze over een enorm potentieel om energie te besparen – Informatie over het terugverdienen van de investering en uitbreiding achteraf vindt u in het energiebesparingskompas van Hörmann.

Een snellooppoort voor uw bedrijfspand

Zoals de naam al aangeeft is het belangrijkste aspect van de snellooppoort de snelle openings- en sluitingstijd van de garagepoort. Ze worden hierom ook vaak speeddeuren genoemd. De snelheid van de snellooppoort gaat echter niet ten koste van de veiligheid binnen uw bedrijf; de snelrolpoort springt zelfs op handige wijze in op veiligheidsvraagstukken. Zowel u als andere voertuigen kunnen hier snel doorlopen zonder verhindering en te hoeven wachten. Hierdoor wordt een snellere beweging door het gebouw of tussen het gebouw en buiten gerealiseerd en kunnen bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd. Ze worden hierom en om hun veelzijdigheid en flexibiliteit dan ook vaak ingezet in productieruimten, magazijnen en specifieke of zelfs explosiegevaarlijke industrieën.

Toepassingen en voordelen van de snellooppoort

Montage van de snelloopdeur verloopt soepel en snel, doordat montage ook gemakkelijk is in het geval van renovaties. Doordat de snellooppoort snel opent en sluit, ontstaat er een veel kleiner energieverlies en worden bedrijfsprocessen bovendien zo min mogelijk gehinderd door beweging tussen verschillende gedeeltes en ontstaan er op dit vlak geen bottlenecks. Het grote voordeel van zijwaarts openende deuren ten opzichte van gewone verticale roldeuren is dat de hele doorgangshoogte meteen ter beschikking is, waardoor het minder lang duurt voordat u erdoor kunt. Het overzicht wordt er ook vele malen beter door. Snel en veilig verkeer wordt hierdoor dus mogelijk gemaakt en de snelle openingstijd resulteert in minder schade als gevolg van onvoorzien verkeer van de andere kant, of schade aan de onderbalk doordat er te haastig wordt gereden. Voorvallen die resulteren uit een gebrekkig overzicht kunnen overigens ook vermeden worden door te kiezen voor verticale roldeuren die vervaardigd zijn uit transparante materialen.

Snellooppoorten van Hörmann

Bij Hörmann hebt u ruime keuze uit snellooppoorten die geschikt zijn voor binnen gebruik en/of buitengebruik. Onze snelroldeuren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn het product van innovatieve technieken en oplossingen. Hörmann legt de nadruk op veiligheid en overzicht en biedt dan ook de transparante oplossingen met flexibele deurbladen voor bedrijven, zodat een zo groot mogelijk overzichtsvoordeel wordt gerealiseerd, bij zowel de horizontaal als verticaal openende deuren. De snelrolpoorten zijn ecologisch door de milieuvriendelijke productie van Hörmann en bevorderen uw proceskwaliteit en de energiemanagement binnen uw eigen bedrijf. Hebt u vragen over onze producten? Neem dan contact op en laat u verder helpen door ons of één van onze officiële Hörmann-dealers

Folders
Video's

Hoge energiekosten? Niet met de snelle spiraalroldeur!

SoftEdge-vloerprofiel - Geen uitval na crash

Vestiging zoeken

Hörmann Belgium NV/SA

Vrijheidweg 13

3700 Tongeren

Tel.: +32 (0)12/399.222

E-mail: info@hormann.be